Bemutatkozik (wOM)

A wOM ötlete 2016-ban született. Ekkor új irányokra, új impulzusokra volt szükségem a munkámban.  . A walóságOM márka létrejötte tehát nem egy hobbiból átalakult vállalkozás, vagy a nagy álom beteljesítése. A kezdetektől többé-kevésbé tudatosan épített márka. A nevet az egyik legjobb barátnőm fogalmazta meg. A walosagOM azt a szemüveget jelenti, amin keresztül a világot nézem, az állapot, amiben éppen vagyok, és amiből születik az én aktuális divatom, a kiegészítőimmel. Merthogy én követem a divatot, csak máshogyan viselem. Így lett a nevem walóságOM, röviden wOM.

 

2017 novemberben volt az első vásárom, azt hiszem ekkor indult el valójában a márka és annak építésgetése. Fél évvel később már 4 boltban árulták a termékeimet és megvolt az első igazi fotózás Kafia Madhival. A márkanév szerencsére felhatalmaz, hogy azt készíthessek és úgy, ahogy én szeretném. Igényektől, divattól és mindenféle elvárásoktól függetlenül. A fő alapanyag a beton és a fa. Az ékszerek egy része kész öntőformával készül, amihez az utómunka ugyanúgy hozzátartozik. A másik része pedig először papíron, majd valamilyen formázható anyagból, tárgyként születik meg. Ehhez újrahasznosítható öntőformát készítek, majd ebbe öntöm a betont. A száradást követi a csiszolás, festés, összeszerelés. Egyelőre az ékszerpapírokat is én ,,gyártom”, így a termékhez nyomtatok és vágok ékszerpapírt, kísérőkártyát, és használati utasítást. Végezetül pedig lepecsételem a csomagolást, ami szintén újrahasznosított papírból készült, mivel ez is egy fontos szempont. Röviden ez egy termék útja az ötlettől a megvalósulásig.

 

A legnépszerűbbek a fülbevalók, abból is a Monstera Deliciosa és a Beton Alapdarabok, a nyakláncból pedig a Balaton és a minimalista Alapdarabok. Szeretnék majd tárgyakat készíteni, és olyan workshopokat tartani, ahol az önismereti munka, a tánc és a terápia összefonódhat az alkotással.

 

Nincsenek jelmondataim, vagy egy nagy színes, szagos, hangzatos szlogenem. Amit én szeretnék közölni, az tényleg az én saját realitásom ékszerekben kifejezve. Ösztönös, tudatos, sok szorgalommal és kitartással vállalva és elvállalva azt, amiben éppen vagyok és amennyit tudok. 

 

1/9

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA