ÉLETEM FODRÁSZA

2018/05/02

 

Már régen bujkált bennem az a gondolat, hogy szívesen együttműködnék olyan hazai márkákkal, akik közvetlenül a FeMini Box-ban nem szerepelnek, de mégis valamilyen formában a vállakozásomhoz kapcsolódnak!

 

Kezdetektől a kiadásaink kampányfotóit Orsi a Pure&Pastel Photography fotósa készíti és mindig törekedtem a legmagasabb szinten a sminkemet (akár külső segítséggel) elkészíteni, de a hajamra már nem jutott elég figyelem. Lassuk be vállalkozni két kisgyermek mellett nem egyszerű...

 

A sors összehozott Bacsik Szilvivel, a Pop Hair Salon fodrászával, amit a Kiss János altábornagy utca 24-ben találtok (Mom Parktól csak pár perc séta)! 

 

Már telefonban rendkívül kedves és közvetlen volt, de első személyes találkozónk teljesen váratlanul ért az a fajta kimagasló odafigyelés, szakmai professzionalizmus és szenvedély, ami Szilviből áradt. Csak szívtam magamba a pozitív kisugárzását és élveztem, ahogyan percről percre átalakulok a gyönyörű fodrászszalonban, amit Szilvi saját kezűleg tervezett és kivitelezett.

 

Szilvi nagy elkötelezettje a Kevin Murphy prémium minőségű hajápolási termékeknek,

melyek ausztráliából származnak és igazi különlegességnek számítanak a hazai piacon, hiszen fokozottan táplálják, építik újra a haj szerkezetét és semmilyen kemikáliát nem tartalmaznak, vagyis minden mentesek. Ezt úgy kell elképzelni, mint például egy arckrémet. Hatása napról napra egyre csak látszódik, hiszen a hatóanyagok beszívódnak és elkezdenek egyre hatékonyabban dolgozni.

 

 

Szilvi először egy kellemes, meleg barna alapszínt festett nekem, hiszen a hajam töve világosabb volt, mint a lenti része, ami fodrász szakmában nem ajánlott, hiszen kedvezőtlen optikai hatást kelt.

 

Ezután szabad kezes technikával egy gyönyörű természetes aranyló Balayaget festett, aminek végeredményétől egy pillanatra elnémultam (rendkívül ritkán fordul ez velem elő)...Nem akartam elhinni, amit a tükörben láttam! A hajam friss, üde, nőies és annyira természetes volt, szemeim csak egyre jobban csillogtak az örömtől!

 

Szilvi végig odafigyelt, amit kértem, de nagyon finoman udvariasan igyekezett olyan irányba terelni, ami a magas szintű szakmaisága követelt.

 

Semmilyen fizetett szponzoráció nincsen a bejegyzésem mögött, csakis egy ok miatt íródott: Bacsik Szilvia, a Pop Hair Salon rajongója lettem és alig várom, hogy újra tehetséges kezei alá vehessek magamat!

 

 

 

 

1/19

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA