Bemutatkozik m'ARTás

A m’ARTás márkanév 2017 nyarán született, mely keresztnevemre és a festésre utal. Vidám, színes, többnyire állatokat ábrázoló, gyerekeknek szóló képeket festek. Már kiskoromban is sokat rajzoltam, komolyabban gimnázium után vetettem bele magam.

 

Két évig intenzíven tanultam rajzolni, éjjel-nappal gyártottam a szénrajzokat, aktokat, festménymásolatokat, saját festményeimet. Bár festőrestaurátornak készültem, éreztem, hogy még nem találtam meg igazi célomat a rajzolással, festéssel. Végül tájrendező és kertépítő mérnökként végeztem.

 

A nagy áttörés akkor történt, amikor kisfiamat vártam, leendő ágya fölé festettem néhány képet, aztán ajándékba is párat. Mindenki nagy örömmel fogadta, ez meghozta a kedvem.

 

Egyik este nekiláttam a gyerekképeknek, azóta is megállás nélkül festem őket. Rájöttem, hogy mindig is erre vágytam, végre van célja a festésemnek.

 

Öröm látni, ahogy a kisgyerekek nézegetik a képeket vagy elnevetik magukat, mert értik a festmények témájában a humort. A faliképek mellett igyekszem bővíteni a kínálatot, már faliórákat is készítek különböző hátlapokkal.

 

Legújabb termékem a babaváró csomag. Egyre több lehetőség nyílik előttem, napról napra újabb ötleteim vannak. Remélem, ezeket a közeljövőben meg is tudom valósítani, s akkor képeimmel újabb termékeken jelentkezem.

 

1/10

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA