Bemutatkozik (Kövecske)

 A kreativitás óvodás korom óta jelen van az életemben. Általános iskolában rengeteg technikát kipróbáltam, a gyöngyfűzés és agyagozás volt akkoriban a kedvencem. Otthon apukámtól a barkácsolást leshettem el, ami későbbiekben a bútorok összeszerelésének imádatában köszönt vissza nálam.

 

Az első számú hivatásom a tanítás, 2006-ban végeztem a főiskolán és rögtön el is helyezkedtem tanítóként egy szuper általános iskolában, ahol kreativitásomnak teljes mértékben teret adtak. 2008-ban elvégeztem egy esküvőszervezői tanfolyamot és innen indult el az a folyamat, aminek most részese vagyok. Rengeteg esküvőt szerveztem, csodálatos emberekkel ismerkedhettem meg. Amikor 2012-ben első gyermekünk megszületett valami olyasmibe szerettem volna belevágni, ami az esküvőkkel kapcsolatos, de az anyai teendők mellett is tudom folytatni. Így jött létre a Kövecske alapötlete. Akkoriban egy elég kezdetleges technikát alkalmaztam, amivel csak bizonyos ábrákat tudtam felvinni a Kövecskére. Nem is volt annyira tartós. Nem adtam fel, majd egy év alatt eljutottam odáig, hogy szöveget, fotót és bármilyen ábrát fel tudtam vinni úgy, hogy az tartós is maradjon akár kültéren is. Ebben az egy évben férjem maximálisan támogatott mindenben, ha kudarc ért, ő tartotta bennem a lelket. Vele osztottam meg először, hogy SIKERÜLT!

 

Férjem segít az alapanyagok beszerzésében és az ezzel kapcsolatos hivatalos ügyek intézésében is. Nagyon hálás vagyok Neki, ő az én háttérmunkásom.

2014-ben létrehoztam oldalamat és márkanévnek nem is választhattam volna mást, mint a Kövecskét. Logómat volt óvónénim rajzolta nekem, aki azóta csodálatos festőművész.

 

Említettem a kisfiamat. Az Ő érdeme, hogy elkezdtem mese figurás Kövecskéket készíteni. Mindig az aktuális kedvencet rendeli meg tőlem, így rengeteg Kövecskéje van már, amiket egy éves kislányom is nagyon szeret rakosgatni. Kisfiam óvónénije is nagy lelkesedéssel fogadta a Kövecskéket, már készítettem nekik ballagásra a kis tarisznyákba mindenkinek a saját jelével, Mikulásra és az ovi veteményeskertjébe is. Persze év végén sem maradhat el a Kövecske ajándékozás a csoportba járó gyerekek jeleivel, fotóival.

 

A Kövecske hobbynak indult, majd kikapcsolódás lett a gyerekek mellett, mára pedig másoknak is örömet okozó tevékenység. Az idők során számítógépes ismereteimen is csiszoltam, hogy a megrendelők minden igényét ki tudjam elégíteni. A kedvencem a számítógépes tervezés mellett természetesen az utolsó simítás, a lakkozás, amikor a minta/fotó megkapja végső életteli színét a Kövecskén.

 

A vásárlók visszajelzései nagyon fontosak számomra. Nagyon boldog vagyok, hiszen rengeteg pozitív visszajelzést kapok. Sok a visszatérő megrendelő is és most egyre gyakrabban fordul elő, hogy egy ismerősnél látta vagy egy esküvőn kapta köszönetajándékként és ő is szeretne ajándékozni. Igazából én ebben hiszek. Hogy a jó dolgok is hamar terjednek. Karácsonykor például rengeteg fotós Kövecske rendelés érkezett, ma meg már a megajándékozottak keresnek fel.

 

Ha ki kellene egy kedvenc mintát emelnem a sok közül, nehéz helyzetben lennék. Inkább időszakaim vannak, amikor megfog egy ötlet és az lesz a kedvencem. Most ilyen a családos Kövecske, ami a kiválasztott családot ábrázolja rajzban akár házi kedvencekkel. (csatolok fotót).

 

Amit a vásárlók is érezhetnek minden egyes Kövecskén, az a szeretet és lelkesedés, ami minden egyes Kövecske készítésekor megújul bennem. Az új kérések, amivel inspirálnak, a fotók, amiket küldenek mind segít nekem abban, hogy magaménak érezzek minden egyes Kövecskét, ami kikerül a kezeim közül.

 

Biztos vagyok benne, hogy ha 10 év múlva megkérdeztek, még mindig Kövecskézni fogok, rengeteg új ötlettel és lehetőséggel a tarsolyomban. Nemrég született Kövecskének egy kistestvére, a Callkötő. Ez egy telefonszámmal ellátott karkötő, amit a gyerekek kezére tesz a szülő, amikor nincs vele vagy félő, hogy elkeveredik. Ez a második „gyerekem”, aki még nagyon zöldfülű. Az első számomra mindig a Kövecske marad.

 

Ha már egy nagymamának könnyet csaltam a szemébe, ha már egy kisgyereknek Kövecske a kabalája, akkor azt gondolom, már megérte életre kelteni a Kövecskét. Mert minden egyes Kövecskében ott a SZERETET!

 

Kövecske - Ajándékozz maradandót!

 

1/6

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA