Bemutatkozik (frei öl® – A színtiszta bőrápolás)

A frei öl® sikertörténete 1966-ban indult, amikor is Walter Bouhon nürnbergi gyógyszerész felismerte a növényi olajok bőrre gyakorolt jótékony hatását. Ő volt az első, aki tápláló vitaminokat is adott kikevert olajaihoz. Úttörő szellemmel és szeretettel alakította azt a formulát, ami észrevehetően különbözött a piac többi terméktől. A frei öl® olajak olyan összetételt tartalmaznak, ami hasonlít a bőr természetes lipideihez, ezáltal könnyen beépül a bőrbe, védőréteget képez és megtartja annak nedvességtartalmát. Mára a frei öl® Németország egyik legmagasabb minőségű bőrápoló márkája a gyógyszertárban kapható készítmények piacán.

 

Magyarországon 2017-től érhetők el a frei öl® bőrápoló olaj család termékei:

 

  • frei öl® Bőrápoló olaj, ami kényeztet és regenerál,

  • frei öl® Masszázs olaj kismamák részére, ami hatékonyan segít megelőzni a terhességi csíkok kialakulását,

  • frei öl® Alakformáló olaj, ami formál és feszesít,

  • frei öl® Arcápoló olaj, ami regenerál és hidratál,

  • frei öl® Arctisztító olaj és maszk, ami kíméletes, alapos és szappanmentes tisztítást biztosít,

  • és a legújabb családtag a frei öl® Babaápoló olaj, amit az érzékeny bőr ápolására fejlesztettek, már 0 hónapos kortól.

  •  

Ezekről bővebben a www.freiol.hu oldalon olvashattok.

 

Termékeinket a hatékony ápolás jellemzi, az értékes növényi olajoknak köszönhetően. Egyetlen termékünk sem tartalmaz alkoholt, színezéket, tartósítószert, ásványi olajat (Paraffin), PEG-t / PEG-származékot vagy szilikont.

 

„Küldetésünk, hogy a legmagasabb gyógyszerészeti minőségű kozmetikai termékeket fejlesszünk és gyártsunk. Célunk a kiemelkedő hatás elérése, maximális bőrtolerancia mellett, bőrt károsító, irritáló és felesleges anyagoktól mentesen. Szeretnénk harmonikus egyensúlyt teremteni a hagyományok és a modernitás között egyesítve a bizonyítottan hatékony és innovatív hatóanyagokat.

1/10

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA