Bemutatkozik (Yamuna)

 A Yamuna termékei szívből készülnek, gondosan, a természet ihletése által. 

 

Természetes alapanyagokat ötvözünk a a kozmetika modern felfedezéseivel. 15 éve vagyunk a piacon, a történetünk mesésen kezdődött. Egy fiúról, a gyerekkor romantikus kirándulásairól, a nagyszülői szeretetről szól ez a magyar mese. Főszereplője Kajtár Zsolt, akit a nagypapája gyakran kivitt az erdőbe gombászni és közben mesélt a kisfiúnak a varázslatos hatású gyógynövényekről, csodálatos hatásaikról. A természet kincsei elvarázsolták őt.

 

A fiú közben felnőtt, ám a levendula és citromfű illata mindvégig ott volt illatemlékként az orrában. 

Az élet mindig változik, így Zsolt egy váltás után úgy érezte: ő bizony gyógynövényes szappanokat fog készíteni. Az első "főzéshez" 50 kilónyi szappan alapanyagára volt tőkéje. Ekkor született meg egy somogyi kis konyhában a Yamuna márka.

 

Sokáig nem is hirdette a termékeket, hisz jöttek  sorban vissza az elégedett vásárlók, de még mindig a kis konyhában főttek a szappanok. Aztán jött egy következő megkeresés: masszázsolajakat rendelt valaki. Így születtek az első olajak is, amelyek mára legendássá váltak és emberek tízezrei lazultak el masszőrök kezei alatt a Yamuna olajaival. Az illatok, az állag, a hatás már a professzionális kozmetika szakembereit is elvarázsolta. Innen már a kis konyhát messze túlnőtte ez a történet, a közben vásárolt gyár is bővült és 15 év elmúltával több száz Yamuna termék sorakozik Kaposváron a polcokon, arra várva, mikor indulhatnak a vásárlókhoz. 

 

Reméljük, újabb és újabb szappanokat, testolajokat, arckrémeket, radírokat, fürdőbombákat, samponokat és szívvel készült terméket választasz tőlünk

 

 

1/7

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA