Bemutatkozik (Where's Mom)

A Where’s Momot 2016 végén hoztuk létre. Wendy (Kovács Dóra) képzett divattervező, előző márkájával a Bridget & Oliviával rengeteg tapasztalatott szerzett és immár a ruhaipar égető problémáira keresett fenntartható megoldást. Micut (Esterházy Miklós) pedig a grafikai és filmes kötődései vitték egy emberközeli vizuális kommunikáció felé.

 

Mivel az életben is egy pár vagyunk, ezért a család a kezdetektől fogva központi témája volt a márkának. A név is elsősorban erre utal. A legtöbbet ismételgetett kérdés egy család életében: Hol van anya? Márciusi Indiegogo kampányunkkal a családon belüli szerepek újraírására ösztönöztük az embereket. Designer ingeket gyártottunk méghozzá fenntartható módon, mellyek egyedi mintákon keresztűl kapcsolódtak egymáshoz.

 

Dóri beceneve, Wendy is ezidőtájt terjedt el. A jellegzetes kis rajzolt figura a mai napig felüti a fejét az oldalunkon, amikor transzparenciáról esik szó.

 

Az idő előrehaladtával egyre tisztább lett, hogy mit is akarunk ezzel a kezdeményezéssel és hogy ez nem lesz az a tipikus kereskedelmi márka, ami csak termékeket árul. Így elindítottuk többek között Az Új Kutyád gazdikereső oldalt és előadásokat tartunk kisiskolásoknak a felelős kutyatartásról.

 

A W'M egy olyan felület lett, ahol Wendy és Micu a fenntartható fejlődés, a környezettudatos választások és az emberi kapcsolat mellett kampányol. Az eddig elkészült projektek is azt a célt erősítik, hogy a vásárlást a tudatos döntések sorába emelje. Szeretnénk, ha egyre komolyabban vennék, hogy a kevesebb sokszor több és az egyedi, kisszériás dolgoknak értéke van.

 

A W'M azokat az értékeket képviseli, amit mi is igyekszünk megteremteni a mindennapjainkban: az érzelmek kifejezése, családi összetartás, fenntarthatóság, transzparencia és kreativitás.

 

Amellett, hogy az emberek elkezdenek kérdéseket feltenni azzal kapcsolatban  ahogyan élnek és fogyasztanak, reméljük, hogy a márkánk egyszerűen szeretetre is ösztönöz. 

 

1/8

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA