Bemutatkozik (Wellbe)

Arra, hogy mi az értelme, mi egy egészen egyszerű választ adtunk: jól lenni. Ezt jelenti a Wellbe is. Amilyen egyszerű ez a megfogalmazás, annál több rejlik mögötte. Nagy utat jártunk be mi is, amíg ezt a kézenfekvő választ megtaláltuk.

 

Elhatároztuk, hogy az utunk során fellelt értékeket szeretnénk megosztani mindazokkal, akik hozzánk hasonlóan keresik az életminőséget javító, tiszta forrásból származó termékeket. Nagyvárosi emberekként mi is nap mint nap a modern lét ellentmondásaival szembesülünk: rohanó mindennapok, káros környezeti hatások, kétes forrásból származó élelmiszerek.

Komoly energiát fektettünk abba, hogy megtaláljuk a testet-lelket építő, ápoló termékeket, amikből egy idő után olyan széles választékban használtunk mi is, hogy úgy döntöttünk, forgalmazni kezdjük őket Magyarországon. Az elmúlt fél év igazolni látszik, hogy ma már itthon is tömegek igénylik a valóban minőségi, javarészt biotermékeket. Ma már több mint 30 kiváló minőségű márkát forgalmazunk: élelmiszereket az alapanyagoktól a kényelmi termékekig. Szépségápolási cikkeket az arc- és testápolástól a sminkekig. Ismerkedjenek meg egyre bővülő kínálatunkkal – több prémium márkát kizárólag mi forgalmazunk Magyarországon!

 

 

1/7

 

  

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA