Bemutatkozik (Útipoggyász.hu)

Mindig is utazással, utaztatással foglalkoztam. A kisfiam születése után nem akartam olyan rugalmatlan munkahelyre visszamenni, aminek 2 gyerek, a család látja a kárát. Ugyanakkor nehezen tudtam elszakadni az eredeti szakmámtól. Végül sikerült megtalálni az ideális megoldást: webáruház az utazóknak. Rugalmas, otthonról végezhető munka és utazással összekapcsolható dolgok. 

 

Olyan webáruházat álmodtam meg, ahol az utazók egy helyen beszerezhetik mindazt, amire már az utazás előtt, azaz bepakoláskor és útközben is szükségük lehet. 2 év tervezés és álmodozás után léptem a tettek mezejére. Egyeztettem a legjobb beszállítókkal, megkerestem a gyártókat, megszerveztem a forgalmazást, hogy kiváló minőségű, eredeti, praktikus és tartós úti kellékeket kínáljak azoknak, akik kényelmesen, mégis egyszerűen akarnak nyaralni.

 

 

Rengeteg utazós blogot követek. Nagyon sok jó tanácsot olvastam nem csak az utazások megszervezésével, hanem a csomagolással kapcsolatban is. Azóta is függő vagyok, folyamatosan keresem az új és innovatív megoldásokat, amik megkönnyítik az utazók életét.

A termékkínálat széles skálán mozog. A webáruházban megtalálható a bepakolást könnyítő bőrönd rendező és cipőtartó zsák, az utazást kényelmessé tevő nyakpárna és a hosszú út alatt unatkozó gyerekeknek szóló úti játék is.

 

Az Útipoggyász.hu 2018. májusában ünnepelte 2 éves szülinapját. Egyre többen keresnek fel ismerőseik ajánlására és rendszeresen utazó, visszatérő vásáróim is vannak már. Szerencsére egyre többen készülnek fel tudatosan utazásiakra és növekvő igény van praktikus, akár a hétköznapokban is használható utazási kiegészítőkre.

 

 

1/8

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA