Bemutatkozik (Szivárványmami Horgolt Dekor)

2018/01/26

Én Botos-Bessenyei Tímea vagyok a Szivárványmami Horgolt Dekor megálmodója. Főként horgolt gyerekszobai dekorációkat (szőnyegek, tárolók) és horgolt játékokat készítek.


Mielőtt 1,5-2 éve elindítottam volna márkámat legalább ugyanannyi álmodozási időszak előzte meg.


Valahogy mindig motoszkált a gondolat bennem hogy kreativitásom ezen formáját is érvényre kellene juttatnom.A gimnázium elvégzése után fodrásznak tanultam és dolgoztam is benne 11 évet,amit nagyon élveztem hiszen alkothattam. Aztán első gyermekem születésekor éreztem hogy mellé teljes ember kell.

 

Minden együtt töltött időt szerettem volna kihasználni,így nem mentem vissza dolgozni.

 

Ekkoriban hagyott itt minket drága nagymamánk akitől többek között egy összehegesztett horgolótűt örököltem és rengeteg kreativitást.(Azóta a horgolótű nem bírta a kiképzést)Aztán megérkezett második gyermekünk és vele együtt a gondolat hogy "otthonról szeretnék dolgozni". Innentől már csak az irányt kellett kitűznöm!
 

A márkanevemmel Szivárványmami kicsit a gyerekekhez is szólok.Mindenképp olyan logót szerettem volna ami mesevilágba csalja őket és a szülőknek is egyértelmű hogy gyerekekkel kapcsolatos termék várja őket.
Az első termékem egy balerina egérke volt, aztán egy rózsaszín nyuszilány ami olyan romantikusra sikerült hogy azóta is top termékem!


Egyenlőre  az összes munkafolyamatot én tartom kézben, de a jövőbeni terveim között szerepel legalább részmunka folyamatokban külső segítséget igénybe venni.A legtöbb motivációt a gyermekeimtől kapom,reakciójuk elárulja számomra mi az amiben sikerem lesz és mi az amiben kevésbé.


A termékeimet mivel rajzban nem vagyok erős inkább fejben tervezem meg,de a fonal minősége és tulajdonságai is sok mindent befolyásolnak.Van hogy kivitelezés közben is változtatok valamin és pont ezt az alkotói szabadságot szeretem a legjobban.
 

Személyes kedvenceim a horgolt szőnyegek.Tisztításuk nagyon egyszerű,mutatósak, a gyerekszoba stílusához igazíthatóak és mindenki csodájára jár.
 

Vásárlóim beszámolói alapján a gyerekeket elkápráztatják termékeim éppen ezért lett a mottóm:


"Gyermekünk boldogsága a mi boldogságunk!
Színesítsd meg gyermeked hétköznapjait szivárványmamival!"

 

1/10

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA