Bemutatkozik (Szindrana-Mandala)

Csontos Mariann vagyok, a Szindrana-Mandala alkotója.

 

Részidős óvónéniként dolgozom még. A művészet rosszul tűri a teljesítménykényszert. Így nem kell olyasmit alkotnom, vagy olyan marketinget alkalmaznom, amivel nem tudok azonosulni. Közben pedig napi néhány órát azokkal a felnőttekkel és gyerekekkel vagyok, akikkel egyébként is szívesen tölteném az időmet, mindannyian csodálatosak. Később főállású alkotó leszek, de akkor abban a faluban telepedek le, ahol az ovi van, így akkor is velük maradhatok majd.

 

Amikor az üzleti életben dolgoztam, akkor fedeztem fel az üvegfestést, és lett egyfajta terápiás elfoglaltság. Olyan darabokat festek, amelyeket örömmel alkotok, akkor is, amikor rendelésre festek. Nagyon izgalmas a kedves megrendelővel együtt kitalálni, milyen is lenne a tökéletes darab. Mire eddig jutunk, már mindketten szeretjük.

 

A vásárlóim egy része saját spirituális fejlődéséhez keres eszközöket nálam, nekik fontos, hogy ne általános mandalát kapjanak, hanem az ő rezgéseinek megfelelő alkotást. Értük tanultam meg a Spirituális Válasz Terápiát is.

 

Mások ajándékot keresnek nálam. Leginkább esküvőre, illetve orvosoknak, tanároknak hálaajándékba szokták kérni a festményeimet. A színek, a méret, a stílus, és főleg a téma közös kiválasztásának az eredménye egy csodálatosan egyedi, szívet megérintő ajándék. Egy háziorvosnak egy életfa, egy szülésznek egy gyermekét karján tartó anya, egy zenész házaspárnak egy szenvedélyesen táncoló pár, a háttérbe komponálva az adott zenekar logoja, egy Sting-rajongó férjnek Sting portréja… Azt mondják, hogy amikor kibontják az ajándékot, kimarad egy-egy lélegzet. Ez a legcsodálatosabb számomra.

 

Igazán egyedi, maradandó értéket adni reális áron nagyon nehéz. Napokon keresztül járod az ajándékboltokat, és minden, amit látsz, tucatáru és személytelen. Azokban a helyzetekben, amikor a vicces-egyedi vagy az apró-cseprő-egyedi nem helyénvaló, nagyon kevés választás marad. Ilyenkor jövök én.

 

A személyre szabott, de mégis festmény képeimen túl népszerűek a karácsonyi és a mandala mécsestartóim. Ez saját találmány, kellemes hangulatot teremt, nem kapható máshol, az ára is kedvező, és mivel egyedi, akár több alkalommal is elő lehet húzni a kalapból.

 

1/7

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA