Bemutatkozik a SoadyArt

 

A SoadyArt-ot, 2015 áprilisában kezdtem el vállalkozás formájában csinálni.

 

A név már korábban is létezett, mivel húgommal egy DIY blogban gondolkoztunk az elején. Mindig is nyughatatlanok voltunk kreatív dolgok terén, szeretünk új technikákat megtanulni, kipróbálni és ezekről írtunk. Mivel mindkettőnket az ékszerkészítés vonzott a legjobban abból készült a legtöbb és hosszas gondolkodás után úgy döntöttem belevágok egy ékszeres vállalkozásba.

 

Húgomat, ekkor már nagyon lefoglalta saját karrierének építése, ezért egyedül kezdtem el. Az elején főleg textil ékszereket készítettem, majd beleszerettem az üveglencsés apróságokba.

 

Ezek után jött a jelenlegi kedvencem a betonékszerek készítése. A vállalkozást mellékállásban kezdtem, de gondolkozom abban, hogy főállásommá tegyem. Mellette az ELTE Gofizikai tanszékén dolgozom és fejezem be doktorimat.

 

A Soadyart-ot továbbra is hobbiként kezelem, de nagyon sokat tanulok, hogy majd egyszer ha úgy adódik teljesmunkakörben végezhessem.

 

Nagy álmom hosszútávon egy saját bolt nyitása, de mellette a kutatást is imádom így hagyom, hogy majd az idő döntse el, melyik úton haladjak tovább.

 

SoadyArt

Raveloson Andrea

 

 

1/7

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA