Bemutatkozik (Sara&Co)

Mikes-Kovács Sára vagyok, a Sara&Co tulajdonosa, kreatív tervezője. Grafikusként dolgozom a saját vállalkozásomban, többek között céges arculatokkal, brandinggel, könyvborítókkal foglalkozom, de ezen felül kellett egy olyan outlet, ahol kiélhetem saját kreativitásom, a saját ötleteim és kicsit „önmegvalósíthatok”. Így született a Sara&Co.  

 

A  most nyíló webshopban elsősorban papírtermékeket és lakásdekorációs termékeket árulok, tipográfiai, kalligráfiai hangsúllyal. A betűk szerelmese vagyok, szeretem a modern kalligráfiát, így a termékeimen is leginkább ez köszön vissza.  

 

A nők többsége szeret listát írni, előre tervezni, átlátni a napok, hetet, a heti étkezéseket, így miután nálam is százával álltak a teleírt papírfecnik, arra gondoltam miért ne lehetne ezt egy fokkal igényesebben, szebben és funkcionálisabban megoldani. Így jött az ötlet, hogy tervezek pár jegyzettömböt, amik különféle feladatokat látnak el.  Van heti tervezőm, heti menü tervezőm – letéphető bevásárlólistával, napi feladatok rendszerezésére alkalmas „Napom” jegyzettömb, és egyszerű jegyzetekre pedig egy motiváló papírtömböm is. Jelenlegi kollekcióm leginkább a festék, vízfesték témakörében készült, de tervezek a jövőben más stílusban is tervezni.  

 

Úgy gondolom bár nagyon egyszerű dolgokról beszélünk, mégis megkönnyítheti a napjainkat, és motiválhat is bennünket a nap során, ha valami szép, igényes dolgot fogunk a kezünkben.  A közeli jövőben pedig a meglévő kalligráfiai printek mellett egyéb kreatív fali dekorációs elemeket is terveztem, amiket hamarosan láthattok a webshopban! Célom, hogy belecsempészhessek valami motiválót, szépet és hasznosat a lányok, nők életébe, ami akár a saját lakásunkat, életünket díszítheti, de szeretetteinket is meglephetjük vele!  


www.saraandco.hu www.fb.com/saraandcodesign www.instagram.com/saraand.co | @saraand.co  
 

1/10

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA