Bemutatkozik (Rozsiboutique)

Ismerjétek meg a Rozsiboutique márkát, ezáltal engem, Rozsnyai Rékát.

 

29 éves vállalkozó leányzó vagyok, immáron 7éve. Igen 7 éves lesz idén ősszel a márka. 

Szakmám szerint vendéglátó üzletvezetőként kellene dolgoznom, vagy az informatika világában, de nekem ezek nem voltak kielégítőek, az alkotás kisgyerek korom óta része az életemnek….így ezekben a szakmákban nem tudtam kiélni kreativitásom.

 

Az ékszerek készítését saját magam örömére kezdtem el készíteni, majd miután nagy volt az érdeklődés, nekikezdtem egy saját márka kialakításának. A Rozsiboutique szó a vezetéknevemből indul, és a butik francia megfelelőjével végződik.  Nincs francia vonatkozásom, de a kiejtése csodásan hangzik a boutique szónak, ezért választottam ezt.

 

Az ékszereim a kezdetektől mostanra teljesen átformálódtak, az évek alatt folyamatosan változtam én is, újabb technikákkal kísérleteztem, és javítottam a „hibás kromoszómákat”.

Szerencsére pár éve már  tökéletes a repertoárom, így boldogan és nyugodtan készítem el az ékszer kedvelők kívánságait.

 

Számomra ez a munka, kőkemény munka de mellette sokszor kikapcsolódás is, amikor tervezek, és valami teljesen újat készítek. Az öröm a végén sokszor felbecsülhetetlen.

 

Mindent egy személyben csinálok, a tervezéstől a kivitelezésig, az anyag beszerzéstől, a szállításig. Nem egyszerű a feladat, sokszor csak néhány óra pihenésre jut idő mellette, de megéri! A sok köszönőlevél miután egy egy csomagocska megérkezik,a boldog tulajdonosok által küldött fotók, már az ékszerekben pózolva, nagyon sok erőt és örömet ad.

 

Vannak nehezebb pillanatok is, de akkor szoktak jönni a hozzátartozói megerősítések, hogy jó úton vagyok, nem véletlenül telt el így ez a 7 év. Nehéz mindig újat hozni, nagyon nehéz! Mint mindenki életében, ebben a munkában is adódnak nehézségek, hullámvölgyek, „alkotói válság” De szerencsére ezeket hamar átvészelem. Ebben a márkám kedvelői –követői is nagy részt vállalnak, mert minden egyes elbizonytalanodásomat követően,megerősítést kapok tőlük is.

 

Sokan úgy gondolják, hogy ez mennyire egyszerű munka, „nekem is ezt kellene csinálnom”…én azt mondom, kezdjen bele mindenki abba amire késztetést érez…ha ez az utad akkor sikerülni fog.

 

Keressétek fel a közösségi portálokon a Rozsiboutique-ot, illetve a www.rozsiboutique weboldalt.

 

1/12

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA