Bemutatkozik (Ribbon Love)

2017/07/25

Fagyalné Bojtos Zsanett vagyok, két kis Hercegnő anyukája és a Ribbon Love megálmodója. Különleges és igazán egyedi hajbavalókat találsz a termékeim között.

 

2015 nyarán kezdtem el a hajbavalók készítését, de akkor még csak hobbi szinten. A lányaimnak szerettem volna valami különleges hajcsatot vásárolni, de a boltokban nem találtam túl nagy választékot, ráadásul a minőséget sem tartottam elég jónak. Végül elkezdtem szétnézni az interneten és egyszer csak rátaláltam az Amerikában igen népszerű szalagokból készült hajbavalókra.

 

Egyből beleszerettem a színekbe és a mintákba, megfogott, hogy szalagokból ilyen gyönyörűségeket lehet készíteni. Itthon nem találtam efféle termékeket, és mivel mindig is szerettem alkotni, ezért úgy gondoltam, hogy készítek a lányaimnak is hasonlókat. A termékek készítéséhez szükséges alapanyagaim nagy részét Amerikából szerzem be.

 

Mikor a lányaim elkezdték hordani az általam készített termékeket, sok visszajelzést kaptam, hogy milyen szépek. Kérdezték, hogy honnan vannak, hol vettem őket és le voltak döbbenve, amikor meghallották, hogy én készítettem. Azóta már nem csak szalagokból készült csatok és hajpántok vannak a kínálatban, hanem pamut anyagból készült termékek is. Láttam, hogy az Egyesült Államokban nagyon keresettek a pamut jersey fejpántok, és mivel nekem is nagyon tetszettek, ezért úgy gondoltam, én is megpróbálom. Nagyon nehezen, de végül sikerült találnom egy olyan varrónőt, aki meg tudja valósítani, amit elképzeltem, illetve szépen és igényesen dolgozik. Ezeknél a termékeknél is nagyon ügyelek a minőségre, fontos számomra, hogy jó minőségű pamut anyagokból készüljenek a fejpántok.

 

Mielőtt megszülettek volna a lányaim, egy nagy közszolgáltató cégnél dolgoztam. A régi munkahelyemen nagyon szerettem dolgozni, igazán családias volt a légkör. Ezért óriási dilemma volt számomra, hogy visszamenjek-e vagy maradjak a hajbavalóknál. Fontos volt számomra, hogy olyan munkám legyen, amit imádok, kreatív, és persze rugalmas munkaidőben tudom elvégezni. Ezért végül a férjemmel úgy döntöttünk, hogy folytatom főállásban a kézműves vállalkozást. Szerencsére, a férjem is maximálisan támogat és az egész család segít, ahogy tud, a férjem testvére – aki Amerikában él – például az alapanyagok beszerzésében. A diplomámat gazdálkodási és menedzsment szakon, vállalkozásszervezés szakirányon szereztem, aminek most nagyon nagy hasznát veszem.

Folyamatosan bővül és változik a kínálatom, mindig vannak új ötleteim, de a kislányaim és a vásárlóim részéről is. Egyedi megrendeléseket is szívesen teljesítek. Csodás élmény az, amikor a vásárlóimmal együtt tervezgetünk, amikor valóra válthatom valakinek az álmát, kívánságát.

 

A termékek készítésénél nagyon fontos számomra, hogy a színek, minták passzoljanak, harmonizáljanak egymással. Készítek szezonális termékeket, illetve névre- és személyre szóló hajbavalókat is. Próbálom követni az éppen aktuális divatot, trendeket, mintákat, amelyeket törekszem beépíteni a kínálatba.

 

Ügyelek arra is, hogy ne csak szépek legyenek a termékek, hanem praktikusak és sokszor használhatóak is. Gyakorló anyukaként tudom, hogy mennyire fontos, hogy a csatok ne csúszkáljanak a hajban, ezért a hajcsat alapokat bevonom szalaggal, és szilikon csíkkal. A lányaim a tesztalanyaim, éppen ezért rengeteg hajcsatjuk, hajpántjuk van, minden nap viselik a termékeimet az iskolában, óvodában.

 

Jelenleg a Meskán van boltom, de az Anya Paradicsom nevű webáruház is felvette a termékeimet a kínálatába, illetve egy szálloda ajándékboltjában is megtalálható pár hajbavalóm. Amit viszont a legjobban szeretnék, az egy saját webáruház. Most ezen dolgozom, ami nem egyszerű, mert mindent én csinálok: az alapanyagok kiválasztását, megrendelését, a termékek elkészítését, fotózását, de én intézem a hozzám érkező megrendeléseket, a csomagolást és a feladást is.

 

Nagyon szeretném, ha később a hajbavalókat ki tudnám egészíteni és komplett szetteket kínálhatnék, például szoknyákkal, ruhákkal vagy egyéb kiegészítőkkel. Mivel most csak lányoknak való termékeim vannak, jó lenne a kisfiúkra is gondolni és számukra csokornyakkendőt vagy olyan darabokat kínálni, ami az elegánsabb öltözködéshez illik.

 

Célom az, hogy az Anyukák ne álljanak meg a hajguminál és az egyszerű csit-csatnál, azt szeretném, ha a hajbavalók is öltöztetnének. Ezért is készítek olyan sokféle terméket, hogy mindenki megtalálhassa a magának valót és az anyukák ne csak ünnepi alkalmakra, hanem hétköznapra is merjenek bátran a lányok hajába tenni különleges csatokat, pántokat.

 

1/7

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA