Bemutatkozik (Retro Bőrönd)

Walch Ottó vagyok, a Retro Bőrönd megálmodója. A Mall Marketing Manufaktúra Bt. egy családi vállalkozás, mely egyedi tervezésű, kézzel festett, retro ajándéktárgyak tervezésével, kivitelezésével foglalkozunk. Mindig is szerettem a régi patinás tárgyakat, oldtimer kocsikat, régi táblákat. Egyszer egy zsibvásáron elkezdtem felvásárolni a régi bőröndöket, mert úgy éreztem nekik még feladatuk van és mindegyik megtalálja majd az új gazdáját.

 

Így született meg a Retro Bőrönd márka. Eleinte a régi bőröndöket újítottuk fel és tettük egyedivé, ma már új, természetes alapanyagú bőröndöket varázsolunk egyedivé ügyfeleink igénye szerint.


Ahogy nincs két egyforma ember, úgy nincs két egyforma termékünk sem. Mi úgy szerzünk örömet megrendelőinknek, hogy új életet adunk olyan tárgyaknak, használati eszközöknek, melyek becsülettel szolgáltak és sokunknak hűséges „társai” voltak évtizedeken át. Van aki születésnapra rendeli, van aki nászajándékba, más ebben tartja a képeslap gyűjteményét, megint más a családi fotókat, de ugyan úgy népszerű a cégek körében, akik egyedi ajándékkal szeretnének kedveskedni ügyfeleiknek. 

 

Vállalkozásunk garantálja, hogy két azonos ajándékot nem készít, így valóban páratlan, egyedi és akár névre szóló ajándékkal lepheti meg családtagjait, ismerőseit.

 


Mi akkor vagyunk boldogok, ha az Ügyfeleink segítségével maradandó élményhez juttatjuk a megajándékozót is és azokat is, aki kapják ezeket az ajándékokat.
 

 

1/8

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA