Bemutatkozik (R.M. ékszer)

Ma Magyarország első kézműves összefogással működő ékszer webáruházát vezetem, és erre roppant büszke vagyok. Örömmel tölt el, hogy elmondhatom, áll mögöttem egy fantasztikus csapat, akik hisznek a közös gondolkodás és a közös szenvedély erejében. Idáig eljutni azonban egyáltalán nem volt könnyű. Korábban társtulajdonosa voltam egy webáruháznak, mely importált nemesfém termékek értékesítésével foglalkozott.

 

Éreztem, ez nem az én utam. Az R.M. ékszert négy évvel ezelőtt alapítottam, a kezdetektől támogat, és segíti a munkám a férjem, Milán. Az első évben minden problémáját végig éltem a kézműves életnek. Egy személyben voltam fotós, marketinges, ékszerkészítő, aki csomagol, számlát ír, postára rohan. Innen tehát a név, R.M., azaz Rangits Márta. Ma már nem csak egy monogram, hanem igazi brand ez a két betű. Megtaláltam azokat a hazai alkotókat, akik szintén nem akartak egyedül küzdeni az egyre telítettebb kézműves, egyedi ékszer piacon.

 

Ma már közel húszan vagyunk, húsz egyéniség, személyes történet áll az ékszerek mögött, húsz ember szeretete, amelyet minden egyes darabba elrejtünk. Sokaknak köszönhetem, hogy az álmom megvalósult: édesapámnak, aki kezdetektől arra nevelt, hogy küzdjek meg a számomra fontos dolgokért, Milánnak, a férjemnek, aki amellett, hogy családapaként helyt áll, nap mint nap építi és segíti a webshop működését. Sógorom, Gábor is nélkülözhetetlen. A szép képeket, a mesés grafikákat mind ő készíti, és tesz érte, hogy a csomagjaink a lehető legrövidebb idő alatt a megrendelőnél legyenek. És természetesen nem hagyhatom ki a varázslókat sem – ahogyan az alkotóinkat szeretettel nevezem. Aki betér hozzánk, számos eltérő stílust, alapanyagot lel. Kedvencet nem is tudnék választani, inkább arra biztatok mindenkit, tegye meg helyettem.

 

Az R.M. ékszeren különleges ásványkarkötők, textilgombos-, üveglencsés-, fa-, ékszerek várnak; műgyanta, bicikligumi, üveg, tűzzománc, sujtás és horgolt szépségek is a kínálat részei. Újdonságként pedig a személyre szabható gravírozható ékszereinket ajánlom a figyelmetekbe.

 

Tudtatok választani? Ugye, hogy nem olyan könnyű?! 

 

1/8

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA