Bemutatkozik (Pinklady)

Hangya Nikolettnek hívnak, eredeti szakmám dekoratőr, grafikus.

 

Jelenleg Pinklady Designként alkotok, 2018 nyarán kezdtem el táskákat varrni, mivel olyan darabot szerettem volna aminek PINK színe van, de sehol nem kaptam ezt az általam keresett színt, így kezdtem el anyagokat keresni, megtervezni a táskám, majd Édesanyám segítségével el is készült az első darab.

Több visszajelzést is kaptam, hogy ez másoknak is tetszik és szeretnének hasonlót, így kezdetem el komolyabban foglalkozni a varrással és alapítottam meg a vállalkozásom 2019-ben.

 

Szenvedélyem a szép színek és anyagok kombinálása, vegán textilbőrrel dolgozom, főleg gymbageket és táskákat, neszesszereket készítek, saját ötlet alapján tervezem meg a termék designját majd ezt követően, kerül megvarrásra minden darab.

 

Stílusomra az elegáns letisztult vonal jellemző, szeretem, ha egy termék nem csak szép, de praktikus is, ezért van minden gymbagben pamutvászon bélés, belső zseb és karabineres kulcstartó is.

Emellett a legtöbb termék kifordítva mosógépben mosható, kímélő mosással, vízállóak is, így télen-nyáron hordhatóak. Az újdonságok között már egyedi kézzel festett darabokat is készítek.

 

Egyedi színkombinációk elkészítésre is van lehetőség, illetve feliratokat vagy monogramot is van lehetőség elhelyezni   a táskán. Szem előtt tartom a Zero Waste elvet így például minden maradék anyagot felhasználok, ezekből például fülbevalókat készítek.

 

#pinkladydesignbag

@pinkladytaskak

 

1/9

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA