Bemutatkozik Petrus Márta

Petrus Márta vagyok, író, coach, pedagógus, boldog 4+2 gyermekes édesanya.

 

Pedagógus családban nőttem fel, ahol azt láttam szüleimtől, hogy a gyermekek és szüleik segítése alapvető érték. Szüleim vállalkozást építettek fel szülővárosomban, aminek a célja az volt, hogy a tanulásban akadályoztatott gyermekeket támogassák, és a megfelelő módszerekkel fejlesszék.

Ebben nőttem fel, ezért is választottam a pedagógusi pályát.

 

Amikor családot alapítottam, felépítettem egy készségfejlesztő játékokkal foglalkozó céget játszóházzal együtt. Célommá vált a családok segítése, a megfelelő játékok biztosítása, miközben azon igyekeztem, hogy megtanítsam a szülőket újra játszani, hiszen a rohanó világban, erre egyre kevesebb energia jut.

A kereskedelemtől végül eltávolodtam válásom miatt, aminek felváltotta a helyét az írás, ami már gyerekkorom óta egy alapvetően fontos lételeme volt a mindennapjaimnak.

 

A válásom utáni életemből fakadó tapasztalataim, megoldásaim, tippjeim el kezdtem több fórumon is megosztani, bloggerként igyekeztem segíteni. Megjelent első könyvem, a Talpra állás művészete, mely az elvált szülőknek segít abban, hogy újra megtalálják a kiegyensúlyozott életet válásuk után is.

Közben magam is megtaláltam az új szerelmet és férjhez mentem.

 

A harmadik terhességem során rájöttem arra ismét, hogy nemcsak az elvált szülőknek van szüksége támogatásra, hanem a teljes családban élőknek is.

 

Akár abban, hogy megelőzzük a válást, vagy pedig abban az ördögi helyzetben, hogy nincs elég idejük a gyermekükre – ez minden család modellben óriási probléma.


Így egyre több előadást, találkozót szervezek coachként: legyen az készség fejlesztő játszóház, vagy válás utáni újjáépülés, mozaik család felépítése, vagy édesanyák kiegyensúlyozottsága, vagy a családon belüli kommunikációnak javítása.

 

A könyv, a Játszani Jó! első része is abban segít, hogyan találjuk meg az egyensúlyt gyermekeinkkel. A könyvből minden szülő megtudja,  mit és hogyan játsszon gyermekeivel, hogyan töltsön velük úgy időt, hogy segítse gyermeke fejlődését, és közben a szeretet tankjait is feltöltse.

 

1/7

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA