Bemutatkozik (Petra Design)

Érdekes kanyarokkal jutottam el a Petra Design megszületéséig. Mondhatnám, hogy gyerekkorom óta ez meg az…de nem lenne igaz. Ugyan szerettem rajzolni, festegetni, de sem türelmem, sem kitartásom nem volt a tökéletesítéshez és gyakorláshoz. Így egy szép napon belenyugodtam, hogy nem leszek művész, nem alkotok, mert a végeredmény nem tetszik, és akkor semmi értelme az egésznek.


Eredetileg üzleti kommunikációt tanultam és hosszú évekig marketingesként dolgoztam, de mindenhol kilógtam a sorból a túl kreatív ötleteimmel, nyughatatlanságommal és az akkor még nagyon jellemző türelmetlenségemmel. Idő közben találkoztam önismereti, segítői technikákkal és néhányban nagyon elmélyedtem, így lettem családállító. Ahogy a műgyantával való alkotás, úgy a családállítás is szerelem a javából, így ez a két tevékenység (tudatosan nem hívom munkának) tölti ki a hétköznapjaimat.


Az alkotás folyamatosan képes a jelenben tartani, ezért is mondom azt, hogy az ékszereim a pillanatot teszik örökké. Emlékeztetnek rá, hogy mindig meg lehet állni, és rácsodálkozni az életre.

 

Az egész azzal indult, hogy 2016 nyarán belebotlottam egy csodaszép karkötőbe az interneten, és mindenáron tudni akartam, hogy és miből készült. Kutattam, kerestem, fordítottam napokig. Annyira elvarázsolt, hogy alig aludtam, mert álmomban is kutattam.

 

Sok csalódás, kísérletezés, és próbálkozás árán jutottam el arra a szintre, hogy az általam készített ékszereket ki merem adni a kezemből, mert tudom, hogy szépek, egyediek és örömet fognak szerezni a viselőjüknek. Nagyon nehéz volt az elején, hiszen senki sem segített. Az angoltudásomnak hála viszont a külföldi csoportokban megtaláltam mindazt, amit kerestem. Ez a kis intermezzó, azért fontos, mert időközben létrehoztuk egy kedves baráttal az itthoni szakmai csoportot, ahol valódi tapasztalatok cserélnek gazdát, és a kezdők tudnak kérdezni, segítséget kapni.

Szerencsés vagyok, hiszen a családom, kedvesem és a barátaim is 100%-ban támogatnak és bíztatnak. Szeretek olyan ékszereket készíteni, amikre a férfiak is felkapják a fejüket, és azt mondják, hogy szívesen nézegetnék a párjukon. Erre mondják a barátaim, hogy az ékszereim tőlem élnek, mert belerakok valamit, amit csak én tudok. Ahogy szerintem mindenki, aki alkot és szeretettel végzi a munkáját.

 

 Annyi, de annyi terv és elképzelés van a fejemben, hogy néha úgy érzem egy élet is kevés lesz a megvalósításukra. De igyekszem szép sorban haladni, embernek maradni, anyává válni, tanulni, fejlődni és mindazt a szépet megosztani, ami megszületik a képzeletemben.

 

1/8

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA