Bemutatkozik (NON+)

NON+


EGYSZERŰ. LETISZTULT. SPONTÁN.


Letisztult minimalizmus, visszafogott paletta és kényelmes funkcionalizmus mindenek előtt – a NON+ divatmárka alapelvei számos ponton összecsengenek a 20. század egyik legmeghatározóbb építészének alkotói szemléletével, nem véletlen hát, hogy Mies van der Rohe idézete inspirálta a már nyolc éve töretlen sikerrel működő hazai divatmárka filozófiáját: Less is more – azaz a kevesebb több.


Kiss Sarolta, a NON+ designere tipográfusként és enteriőrstylistként kezdte kreatív pályáját. Tervezői attitűdjét jellemző sajátos precizitás és az apró részleteknek szentelt figyelem teszik különleges élménnyé a NON+ modellek viselését. Kollekcióinak darabjai történeteket mesélnek:
 

minden kollekció saját mottó mentén születik meg, melyek a tervezői pálya egy-egy fontos mérföldkövét jelölik.


Az egyszerű vonalakkal megalkotott, sportos, vagány ugyanakkor kényelmesen elegáns darabok következetes állandóságot képviselnek, maradandót alkotva a gyorsan változó trendek világában.

 

A limitált modelleket kínáló szezonális kollekciók mellett a márka 105 alapfazont számláló Basic vonala a legnépszerűbb darabok állandó kínálata, melyek tökéletesen variálhatók egymással, magukban rejtve az állandó megújulás lehetőségét.

 

1/7

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA