Bemutatkozik (MomsDoHaveTime)

2018/01/23

A MomsDoHaveTime márkanév története azzal kezdődött, hogy mindig is nagyon zavart (de amióta én magam is édesanya lettem, azóta különösen), ha egy Anyuka arra panaszkodott, hogy soha, semmire nincs ideje, magára meg pláne! Nem azt mondom, hogy nincsenek nehezebb napok, mindenki életében vannak, de ezeken túl kell lépni és hozzá kell szokni ahhoz, hogy ha azelőtt nem is volt valaki nagyon előre tervezős típus, akkor Anyukaként bizony szükség van a tudatos tervezésre ahhoz, hogy ne csússzanak szét a napjaink. És ha ezt az 5-10 perces rutint, amikor leülünk és átgondoljuk a következő napot, bele tudjuk vinni a mindennapjainkba, máris lesz időnk a családunkra, munkára és nem utolsó sorban magunkra. Ezt szeretnénk minden Anyukában erősíteni ezzel a márkanévvel.

A webshopunk ugyan csak 2017 júniusában indult, de maga a MomsDoHaveTime már jóval előtte megszületett, blog formájában és Instagramon voltunk jelen. 


Miért éppen a határidőnaplók a fő termékeink? - Mert amikor kiderült, hogy kisbabát várok, nem találtam olyan határidőnaplót, ami minden igényemet kielégítette volna.

A mindenféle naplók vezetése már egészen fiatal korom óta jelen volt az életemben, így senki nem lepődött meg a családban, hogy ezzel kezdtem foglalkozni. Imádok kézzel írni és még a mai, technika által átszőtt világban sem tudom rávenni magamat (és nem is szeretném), hogy ne kézzel írottan vezessem (legalább) a napi tennivalókat, programokat, emlékeket.


Termékeink egytől egyig saját tervezésűek, hiszen a legelején abból indult ki az egész, hogy magamnak szerettem volna egy saját Anya-Baba kombinált naplót szerkeszteni, amiben a gyermekem életének kis és nagy eseményeit együtt vezethetem a napi dolgokkal, mert nekem a több szálon futtatott naplóvezetés sosem volt túl eredményes. Aztán amikor elkészült, annyira beleszerettem, hogy arra gondoltam, hátha más Anyukák is pont ezt keresik, hátha nekik is segíthetek ezzel a naplóval. Így nem meglepő, hogy a kedvenc termék nálam az Anya-Baba napló, amit a várandósság időszakától a baba 1 éves koráig szoktunk ajánlani az Anyukáknak.

 

Azért imádom a MomsDoHaveTime-ot, mert a saját termékeket kínálunk, amiben tényleg hiszek, amit én is használok nap, mint nap. Ezért, amikor pozitív visszajelzést kapunk, az akkora motiváló erő, hogy jó úton haladunk, csináljuk tovább, amit egy olyan munkától, ami nem a „sajátod”, nem kaphatsz meg.

 

1/6

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA