Bemutatkozik (MobiltokGuru)

A MobiltokGuru egy egyedi ajándékokat gyártó vállalkozás, és amint a neve is mutatja eleinte csak mobiltelefontokok készítésében gondolkodtunk.

 

2 éve foglalkozunk egyedi termékek főként telefontokok gyártásával. Hogy miért is kezdtünk bele... előtte több féle telefon kiegészítővel foglalkoztunk és azt tapasztaltuk, hogy időről időre egyedi feliratot, mintát, képet szerettek volna tenni a termékekre a vevők. Egyre többen szerettek volna személyes, különleges megjelenést saját használatra épp úgy mint ajándékozásra, de sajnos ezt akkor mi nem tudtuk megvalósítani számukra.

Ekkor jött az ötlet, hogy, ha mi gyártanánk a telefontokokat, akkor minden sokkal egyszerűbb lenne ráadásul a megrendelők tényleg azt kapnák, amit szeretnének. A gondolat és az első gép megvásárlása közt kb 3 hét telt el így viszonylag gyorsan bele vágtunk a dologba.

 

Eleinte csak alkalomszerűen nyúltunk a gyártáshoz mivel nem csak egy gépet, hanem egy egész technológiát kellett ahhoz össze állítanunk, hogy megfelelő minőségű és mennyiségű termék skálával elindulhassunk.

Igen gyakori kérdés még nálunk, hogy mennyire tartósak a termékeink. A technológiáról annyit bőven elég tudni, hogy kb 200 fokon égetjük a mintákat a termékek anyagába így gyakorlatilag a mint a nem tud róla lekopni.

 

A közösségi oldalunkat és a webshopunkat kb. 1 éve hoztuk létre és az óta mondhatjuk, hogy megszületett a MobiltokGuru, amit az óta is folyamatosan fejlesztünk, átalakítunk bővtünk szóval folyamatosan vannak újdonságok. A visszajelzések és igények alapján a portfóliónkat is folyamatosan bővítjük, így mára a vezeték nélküli egér, egérpad, kulcstartók, bögre is szerepel a termékeink közt úgy, hogy a fókuszunk továbbra is a telefontokokon maradt. Azt gondolom, hogy ezt a vevők is érzik, hiszen még mindig a telefontok a legnépszerűbb termékünk.

 

A Facebook oldalunkon, a fő célcsoportunk a kisgyerekes családok a fő üzenetünk pedig: Legyen veled mindig az, akit a legjobban szeretsz.

 

Az oldal ezzel az üzenettel magasan túlszárnyalta az előzetes várakozásainkat, ami annak köszönhető, hogy tudtunkon kívül nem terméket, hanem egy érzést, értéket adunk az embereknek. Azt tapasztaltuk, hogy a mai rohanó világban a családok kevesebb időt tudnak együtt tölteni, mint amennyit szeretnének és éppen ezért szeretni a személyes használati tárgyakat, fényképes termékeket, amiről mindig egy-egy szuper pillanat jut az eszükbe. Akaratunkon kívül egy hidat képeztünk a család tagok között és ez szuper érzéssel tölt el minket nap mint nap

 

Ami a legfontosabb nekünk, hogy minden alkalommal óriási sikert aratnak a személyre szabott ajándékokkal legyen az bármilyen alkalom. Készítettünk már egyedi meglepetéseket, a legkülönbözőbb alkalmakra (legény búcsú, esküvő, céges rendezvények),de az igazi nagy kedvencünk mindig a család marad. Mi pedig szívesen alakítgatjuk, szerkesztjük őket a különböző kérések szerint. Nálunk nem tömeg “termelés” zajlik minden vevővel egyesével tudunk foglalkozni, amit szintén nagyon szeretnek a vásárlóink. Ezt erősíti a rengeteg lelkesítő, köszönő üzenet, amit a tokok átvétele után kaptunk mind a megrendelőktől mind a felhasználóktól.

Gyakorlatilag a mi munkánk az, hogy egy kis jó kedvet, mosolyt varázsoljunk a vásárlóink életébe és ez az, amit imádunk és ami miatt nap mint nap szívesen dolgozunk.

 

1/7

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA