Misija Design és a gyártóműhely

2018/05/07

 

A Misija Design állatfiguráit talán nem is kell bemutatni. Arról az együttműködésről viszont, ami a márka és a kerámiákat gyártó szociális műhely között van, mindig lehet újat mondani. A színes állatkákat az Összefogás az Egyenlő Esélyekért Kft. kerámiaműhelye készíti. Amikor négy éve elkezdtem a Misija figurák tervezését, szembesültem azzal, hogy kivitelező és műhely nélkül bizony nem sokra megyek, keresgélni kezdtem.

 

 

Jókor jött a Segítő vásárlás felhívása: hiánypótló közös pályázatot hirdettek dizájnerek és szociális műhelyek számára, a cél pedig szerethető, karakteres, új tárgyak létrehozása volt. A Design Randi. Így találkoztunk mi az Összefogással, és lett a kerámiaműhelynek új célja, a tervezőnek, vagyis nekem, pedig hozzáértő segítsége a kivitelezésben.

 

 

 

Négy év alatt sokat fejlődtünk és tanultunk egymástól, és mára tizenhatféle figurát gyártunk hét színben, és országszerte tizenöt nívós galériában vagyunk jelen. Ennyit a számokról. Ami viszont sokkal fontosabb, hogy szeretünk együtt dolgozni, még úgy is, hogy a műhely Csömörön van, én meg jobbára Győrben. A távmunka előnye a rugalmasság, hátránya, hogy ritkán jutok el személyesen a műhelybe, viszont ha mégis, akkor igyekszem dokumentálni a látottakat, hogy nektek is meg tudjam mutatni.

 

 

 

 

 

 

Van a műhelynek egy komoly arca. Pontosság, fegyelem, megbízhatóság. Elküldöm a megrendelést, nem érhet meglepetés. Katonásan sorakoznak a félkész misiják. Valahogy így:

 

 

 

 

 

 

És van az, amikor elszabadul a kreativitás. Mert ehhez a munkához kell a fantázia, a játékosság és egy csipetnyi humor. Meglep, inspirál, szórakoztat. Egyszerűen imádom!

 

Ilyenkor születnek ők:

 

 

 

 

És akiknek mindezt köszönhetjük, az Összefogás csapata, külföldi önkéntesekkel megerősítve:

 

 

 

 

Linkek:

www.misijadesign.hu

 https://www.instagram.com/misijadesign/

https://www.designrandi.hu/

http://osszefogasrehab.hu

 

 

1/15

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA