Bemutatkozik (Mirc Jewellery)

A Mirc 2017 óta létezik ebben a formában, de az első karkötők kb. 7 évvel ezelőtt készültek.

A név a nevem (Míra)becézett formája. Nekem nagyon kedves. Mindenképp olyan nevet szerettem volna ami szerethető, egyedi, úgy mint az ékszerek.

 

Jelenleg többnyire mindenkinek a karkötők ugranak be a név hallatán, de bármit szívesen elkészítek aranyból vagy ezüstből.

 

Egészen kicsi koromtól tudtam, hogy ékszereket szeretnék készíteni. Persze az út nem volt ilyen egyenes és egyszerű, sok dolgos év van mögöttem. Mire saját aranyművesem műhelyem lett addíg dolgoztam a szakmán kívül is, de tudtam miért csinálom. És az álom valóra vált!

Ami persze nagyban köszönhető a családomnak, a barátaimnak.

Kicsit még néha most is hihetetlen, hogy nincs főnököm. Haha. Azt hiszem aki szabadúszó tudja, hogy néha bizony nehéz magunktól a munkát elkezdeni, egyedül kitalálni mi hogy legyen. Vagy ott van a másik véglet...amikor a nap 24 órájában “csakamunka”.

 

De élvezem!

 

Kicsit azért megváltozott az idő és energia beosztásom mióta a kislányom megszületett. De törekszem rá, hogy minden gördülékenyen menjen. Bár szokásomhoz híven el vagyok havazva. Viszont ezért hálás is vagyok, mert azt jelenti, hogy népszerűek a kis cukisások amiker alkotok.

 

Természetesen a dolog lassan kinő engem. Így bővíteni kell a kapacitást...Hála az égnek! 

 

A termékek mostanra abszolút a vásárlókhoz igazodnak. Ritkán kell több ugyanolyat gyártanom. Többnyire egyedi megrendeléseket valósítok meg. Így lesz mindenkinek személyes az ékszere, üzenettel, emlékkel, szeretettel.

 

A munkafolyamatok a tervezéssel kezdődnek, aztán felrajzolom egy lemezre, kézzel, lombfűrésszel kivágom, reszelem, csiszolom, polírozom. Aztán rákötöm az akril szálat.Csomagolom és mér kész is.

Minden termék logózott csomagolásban, garanciajeggyel készül.

 

Szeretem, hogy sok-sok történetet hallok egy egy karkötő kapcsán, mire eljutunk a végleges formáig. Így lesznek tényleg személyre szabottak. Talán ebben rejlik a sikerük.

 

Persze akármennyire is szeretem a munkám, néha és is elfáradok. Ilyenkor sétálok a kutyáimmal egy jó nagyot a Balatonparton, és máris minden könnyebbnek tűnik.

 

Aztán újult erővel ülök be a kis műhelyembe.

 

Reményeim szerint többen is fogunk dolgozni, és kicsit más stílusba, irányzatba is kalandozunk majd.

 

1/10

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA