Bemutatkozik (Mesélő Nevek)

Kis-Buchberger Petra vagyok, kicsit építész, egyszervolt politológus, mostanában leginkább anya. Két évvel ezelőtt több kisbaba is született a közvetlen környezetemben, és szerettem volna valami személyeset vinni a sok hasznos holmi mellé.

 

Mivel kiskorom óta alkotok hol kisebb, hol nagyobb intenzitással, a technika adott volt: megrajzoltam a családot, a hobbijukat, a kedvenc sportot, egy emlékezetes utazást – mindezt a születendő baba nevével keretezve. Így egyszerre minden név – és maga az ajándék is - egyedivé vált, a meglepetés pedig sikeresen célba ért. Az ezt követő időszakban egyre több megrendelés érkezett családon belül, a barátoktól, a barátok barátaitól, míg végül tavaly útjára indult a Mesélő Nevek.

 

Azóta igazodva az igényekhez, már számos személyre szabott tábla készült kicsiknek és nagyobbaknak, sőt nászajándékba vagy felnőtteknek is. Emellett év végére egyedi grafikák, kísérőkártyák, születésnapi kiegészítők is bekerültek a repertoárba.

 

És hogy milyen a Mesélő Nevek stílusa? Van, amikor nagyon színes, máskor fekete-fehér, néha letisztult, de többségében talán részletekben gazdag, kedves vagy kicsit extrém. Az, ami minden rajznál megegyezik, hogy szívvel-lélekkel készül.

 

A 2019-es évnek is számos izgalmas ötlettel, tervvel vágok neki. Ha kíváncsiak vagytok, tartsatok velem!

 

1/10

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA