Bemutatkozik (MamaBe)

Mielőtt várandós lettem a kislányommal, igazán mozgalmas életet éltem. Születése után kicsit lelassult, átalakult a világ, azonban mindenképp szerettem volna egy kreatív vállalkozást indítani. Az elsődleges célom az volt, hogy egy olyan prémium márkát építsek, melyhez magas színvonalú-, ügyfél igény alapú kiszolgálás kapcsolódik. 2017. októberében nyitott meg a mamabe.hu webáruház, azonban az ötlet már sok sok hónappal azelőtt megfogalmazódott bennem.

 

A MamaBe márkát és a termékeket a kislányom és a vásárlóim igényei alapján alakítom, bővítem. A magabiztos talajt a közgazdász végzettségem és a pénzügyi-, majd informatikai szektorban eltöltött közel 15 éves kereskedelmi tapasztalatom nyújtja. Szeretem a színeket, az anyagokat, és a minőséget. Minden darabot,  színt, mintát és kiegészítőt én tervezek és választok ki. Rengeteg beszállítóval állok kapcsolatban, így sosem kell kompromisszumot kötnöm, mindig a legjobb minőséget, a legszebb anyagokat tudom beszerezni. A varrás nem az én feladatom, ebben három-, a csomagolásban pedig egy kollegina van a segítségemre. A közös munkánk gyümölcse a MamaBe, mint márka-, és ami mögötte van.

 

 

Működésünk során kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a lehető legkisebb ökológiai lábnyomot hagyjuk magunk mögött, így újrahasznosított papírt illetve kartont használunk csomagolásra, Oeko-text és organikus textilekkel dolgozunk, még a cérnáink is minősítettek.

 

Babáknak és Anyukáiknak egyaránt készítünk termékeket. Télen kifejezetten sláger a pocakvédőnk, melyet a hideg padlón kúszó-mászó gyerkőcöknek fejlesztettünk ki, a rácsos ágyba nagyon hasznos megoldás a tépőzáras-, légáteresztő rácsvédő szett, és az EÜ kiskönyv borító is sokat segít abban, hogy évekig szép állapotú maradjon a könyvecskénk.

 

A gyerekek imádják a basanacikat, melyek kellően rugalmasak és lengék, az anyukáknak pedig nem kell havonta ruhatárat cserélniük, mert a nacik a trükkös anyaghasználatnak köszönhetően több méreten keresztül is kiszolgálják a piciket. A már szobatiszta, vékony és átlagos testalkatú gyerekeknek a leggingseket készítettük, melyek szinte észrevétlenek viselés közben. Rugalmasak, puhák, kényelmesek.

 

Legkedveltebb termékünk a tipegő hálózsák. Ugyan az alap ötlet nem tőlünk származik, de addig rajzolgattunk, tervezgettük, míg igazán MamaBe-s nem lett. Azért került a termékskálára, mert a kislányom borzasztóan rossz alvó volt, és sokszor kellett ki-be tenni az ágyába. Télen született, a hagyományos hálózsákban nem éreztem, merre van a keze-lába, erre volt szuper megoldás a tipegő.

 

Amire kifejezetten büszke vagyok, hogy a nyári nagy melegben is nyújtunk megoldást arra, hogy a gyerekek dereka ne legyen kint éjszaka és melegük se legyen. A MamaBe hőségtipegő saját fejlesztésünk, az országban (és talán a világban is) egyedülállóan bambusz illetve duplagéz anyagokból gyártjuk őket. Nagyon szeretik a vásárlóink, és persze mi is. Télen nagy kedvencem az organikus pamut tipegő, melynek bélése egy hihetetlen puha organikus fleece anyag.

 

Nagyon fontos számomra, hogy a vásárlóim elégedettek legyenek, mindennél többet ér egy pozitív visszajelzés, egy kép a gyerkőcről, ez a hajtóerő, ezekért érdemes dolgozni. Hálás vagyok azért, hogy sokan megtisztelnek egy-egy sorral a közösségi oldalakon, igazán jó érzés látni, olvasni az örömüket nap mint nap. Sokszor olyankor válaszolok a levelekre vagy épp csomagolom a megrendeléseket, amikor már mások alszanak, de nagyon boldog vagyok, hogy ennyien szeretik a MamaBe-t.

 

 

1/10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA