Bemutatkozik (Magnolia)

Szekeres Ildó vagyok, a Magnolia  márka tulajdonosa. Engem egész életemben az alkotás éltett, tipikus bakezes ember vagyok: rajzoltam, festettem,kötöttem, horgoltam, üveget festettem, gobelint hímeztem, ruhákat terveztem, táskákat varrtam, cupcake-et sütöttem, fotóztam, dolgoztam Kecskeméten a rajzfilmstúdióban kifestőként, illusztráltam könyveket, gyerekmeséket, így  talán nem annyira meglepő, hogy rajztanárként diplomáztam.

 

A Magnolia  tulajdonképpen ebből a sok mindenből formálódott, alakult éveken keresztül, aztán 2015-ben elneveztem a kedvenc rózsaszín árnyalatomról, és elindult életem legboldogabb időszaka. Nekem ez a vállalkozás elképesztően sokat jelent, nem is csak a munkám, hanem az életem, a szenvedélyem, a lételemem. Kezdetben főként grafikus vonalon indultam, tortákra, sütikre készítettem papír dekorációkat, ami a mai napig az egyik legkeresettebb része a márkámnak, de időközben esküvői és gyerekszoba dekorációkkal is bővült a kínálat. Manapság a textil technikák inspirálnak leginkább, egyre többet horgolok, előkerült a filc anyag és a varrás is.

 

Játékos, bohém, bájos, ugyanakkor letisztult munkákra törekszem. A pasztell színeim a vintage stílust idézik, de imádom a minimalista, skandináv irányvonalat is. Alapelvem a "kevesebb mindig több", szeretem ha valami nincs agyonragozva, csak egyszerűségében szép és harmonikus. Az összhang nagyon fontos számomra, a részletekre és a maximális precizitásra nagyon odafigyelek. Színekben is az egyszerűséget kedvelem, nem lehet a szivárvány minden színével találkozni nálam, a fekete-fehér dominál, kevés rózsaszínnel, és pasztell, natúr árnyalatokkal.

 

A torta és sütidekorációk  nemcsak a családi ünnepeken, főként 1. szülinapokon kedveltek, de nagyon sok esküvői tortadekorációt is készítek. Több cukrász partnerrel is együtt dolgozunk, akik álomszép tortáikat díszítik a dekorációimmal, többek között a húgom is, a Szofika Desszertműhelyben. Lánybúcsúra, házassági évfordulóra, keresztelőre, ballagásra is vannak termékeim. Ezek mellett nagyon kedvelik a vásárlóim a saját grafikáimmal készült zsebtükröket, hűtőmágneseket.Gyerekszobába névtáblákat, girlandokat, Megérkeztem! printeket készítek, és ez a terület is nagyon közel áll a szívemhez. Igyekszem mindig aktuális lenni, minden ünnepkörhöz kapcsolódni, évente 2 teljesen új kollekcióval készülök, a tavaszival és a karácsonyival. Közben persze minden jeles alkalomra lehet nálam valami kedvességet találni, legyen az Anyák napja, tanévzáró, ballagás, ősz, tanévkezdés, gyereknap, illetve márciustól októberig az esküvők.

 

1/12

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA