Bemutatkozik (Lolo homemade designer)

2018/01/31

Balázs Vivien vagyok a Lolo homemade designer megálmodója.

 

A márka 2017 márciusában indult útjára kislányom , Lorena megszületése után két évvel. Egy már meglévő saját cégre épült fel a vállalkozás, de a nulláról kezdtem, hiszen korábban nem ezzel foglalkoztam.Az ötlet egészen egyszerűen, úgy jött , hogy a kislányomnak soha nem találtam számomra tetszetős sapkát. Kis városunkban Győrben, akkor senki nem foglalkozott ezzel az iránnyal, amit Én képviselek, így ez egy plussz löket volt, hogy belekezdjek. Akkor nem sejtetem, hogy még a világ másik feléről is Tőlem fognak sapkát, csősálat rendelni.

 

A márka neve három részből tevődik össze, az első: Lorena beceneve – Lolo, második: a homemade – családi vállalkozásnak indult, de egy hónap alatt kinőtte magát a dolog, és az utolsó: designer –  minden egyes terméket Én tervezek meg, de természetesen szoktunk a varrónőimmel együtt is ötletelni.

 

A nevet egyébként egy kedves barátnőmmel karöltve találtuk ki. Nem ez a szakmám, vendéglátást tanultam és saját pékséget üzemeltettem a kislányom megszületéséig.

 

Mindenesetre  vicces dolog a sors, mert kiskoromban imádtam délutánonként ruhákat rajzolni, tervezni aztán valahogy mégis elsodort az élet. Édesanyám varrónő és bőrdíszmű készítő, volt hogy láttam őt varrni. (A legnagyobb bánatomra nem  szeretne a szakmájában dolgozni) és nem utolsó sorban a keresztanyukám, Aki az elején varrta Nekem a termékeket. Tehát összességében nem áll messze tőlem ez a dolog. A másik, ami nagyon érdekelt mindig is, az a lakberendezés. Ez most kezd hozzákapcsolódni a vállalkozásunkhoz, ugyanis több home kiegészítőt is tervezünk baba- gyermek szobába, illetve különböző üzletegységektől kapunk megrendeléseket.

 

Lassan, több mint 200 fajta termék közül tudnak a vevőink választani és ezeken belül is több száz mintás és egyszínű anyag közül. Vannak gyermek , felnőtt és családi ruha valamint sapka szettek is. Úgy gondolom utóbbival Magyarországon az élen járunk, hiszen családi sapka szettel elsőként kezdtünk el foglalkozni itthon.

A varráson kívül minden egyes folyamatot egyedül csinálok.

 

A vevőkkel Én magam kommunikálok nap mint nap, Én szerzem be az anyagokat (Külföldről, belföldről egyaránt) - így sokat vezetek és sokat vagyok úton. Erősen maximalista vagyok, és nem engedem ki a kezem közül a legapróbb kis munkát sem. Úgy gondolom ez a sikerem titka, hogy minden egyes folyamatnál jelen vagyok. Egyébként a kedvenc munkafolyamatom amikor megkoronázzuk a kollekciót egy profi fotózással. A családom mérhetetlenül büszke, hogy egyedül , ilyen fiatalon és kevesebb mint egy év alatt megtudtam létre tudtam hozni ezt a dolgot.Nem titok, hogy a kislányomat egyedül nevelem. Nincs könnyű dolgom ,de melyik vállalkozás az?Semmire nem cseréném el!

 

Néha magam is meglepődöm hogy milyen elszántság van bennem és hogy mekkora léptekkel haladok előre. Az elején voltak kezdeti nehézségek ami a varrodákat illeti, de most már bátran elmondhatom hogy 5 nagyszerű vér profi szakemberrel dolgozhatok együtt, Akik igyekeznek mindig megvalósítani az általam megálmodott ruhákat és termékeket. Az ihletek mindig a legváratlanabb pillanatban jönnek. Ha meglátok valamit  ami tetszik máris tovább gondolom, hogy hogyan lehetne egyedivé tenni és a mi ízlésvilágunkra formálni. Akár az utcán, akár a pinteresten.

 

Ugyanakkor a legtöbb ötlet mégis a textil üzletekben jön, ugyanis ha meglátok egy szerelem anyagot, azonnal gondolkozni kezdek, hogy mit lehetne belőle csinálni. Jól ismernek már az összes helyen és tudják azt is hogy vizuális tipus vagyok ha a ruhákról van szó. Múltkor viccesen meg is jegyezték, hogy nekem még olyan anyagból is van valami ötletem ami másnak eszébe sem jutna.  Valószínűleg ebben rejlik a varázs.

 

Egyedi és igazán minőségi , bevizsgált,prémium anyagokból készülnek mind a ruhák, mind a kiegészítők és ezen felül még olyan dolgokat is szívesen megvalósítunk ami a Vevő egyedi elképzelése. Rengeteg tervem van a önézve!

 

Ami biztos, hogy legkésőbb márciusig elindul a webshopunk. Addig is sok szeretettel várjuk a megkereséseteket Facebook és Instagram oldalunkon!

 

1/13

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA