Bemutatkozik (Lidasoul)

2018/01/28

Rengeteget utazom, köszönhetően a balkán vidékekre tervezett utazásszervező vállalkozásomnak, és szeretek új dolgokat felfedezni.

 

Ezek az utak során, s a hétköznapokban is azonban igyekszem a kényelemre és az egyszerűségre törekedni, megtartva mégis az egyéniségemet.

 

A parafában épp ezt a bizonyos valamit találtam meg.

 

Többször is találkoztam ezzel az anyaggal, amikor még tervben se volt a Lidasoul.

 

Aztán egyszer váratlanul szemben találtam magam ezzel a sokszínű anyaggal, és mindjárt tudtam, ez nem véletlen.

 

Azonnal elkezdtem varrodákkal felvenni a kapcsolatot, hiszen nem vagyok szakmabeli. A parafa nemes és természetes egyszerűségét nem szerettem volna elsőre intenzív mintákkal és tőlem távol álló anyagokkal megtörni.

 

Így jutottam arra, hogy inkább a színekkel játszadozom, melyek eltérő módon hozzák ki a négyféle (világos és sötét natúr, arany és ezüst csillámos) parafa tulajdonságait.

 

A termékek terén már többféle szempont került előtérbe. Egyszerű, de mégis a tekinteteket vonzó darabokat képzeltem el, ami a rohanós hétköznapokban a kényelmet biztosítja számunkra, de mégis pimaszul egyedivé varázsolja megjelenésünket.

 

Persze, a hölgyek számára megálmodott darabokban már szükségem volt némi segítségre. A párom és húga sokat segítettek abban, hogy elmondják, milyen darabok tennék egyedivé, de mégis kényelmessé ruhatárukat.

 

Így születtek meg a női gymbagek. Ekkor jött az ötlet: mi lenne, ha a Lidasoul nemcsak felnőtteknek, de a gyerekeknek, és a manapság egyre gyakrabban már családtaggá vált házi kedvenceknek is tervezne?

 

Így született meg a „for you. for your family” mottó, a gyermekeknek szánt parafatextil hajpánt és csokornyakkendő, illetve négylábúinknak szánt nyakörv kíséretében.

 

Utóbbit ráadásul összekötöttük egy jótékonysági „TÉGY JÓT!” akcióval is, hiszen a jövő őszig eladott nyakörvek eladási árának bizonyos százalékából a Futrinka Egyesületet szeretnénk támogatni.

 

S a név honnan jött?

Hónapokig törtem a fejem, aztán egyszer a párom húga megemlítette ugratásképpen, hogy olyan jól hangzik a „LIDA”, ami egyébként a két lánytestvér keresztnevének első szótagjaiból tevődik össze.

 

Végül úgy egyeztünk meg, hogy mivel valóban sokszor az ő segítségükkel álmodjuk meg a kollekció egyes darabjait, s mindezt szívvel-lélekkel tesszük, a Lidasoul lett a befutó.

 

Ez a név mindent magában hordoz, ami nélkül a Lidasoul nem lenne az, ami.

 

Persze, ez még csak az eleje, így már újabb lépések fogalmazódnak meg. Egy kis titkot azért elárulhatok: a kollekció hamarosan újabb darabbal bővül, amiben a lányok elképzelései valósulhattak meg ismét. Ezen felül pedig újabb anyagokkal és színvilággal szeretnék egy csavart belevinni a Lidasoul életébe.

 

1/10

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA