Bemutatkozik (Kitti Jewellery)

Egészen kis korom óta foglalkoztat a kézművesség. Szerencsésnek tartom magam, mivel a családtagjaimtól elég sok kreativitást örököltem. Édesanyámtól a mindennapok kreativitását, édesapámtól a barkácsolás fortélyait, míg a nagymamámtól a hímzést tanulhattam meg. Az életembe az „ékszerszerelem” már több mint 4 évvel ezelőtt kezdődött el. Termesztésen mindig is rajongtam értük, mint bármely nő, de a zsinórékszerek tényleg a szenvedélyemmé váltak. Az interneten találkoztam velük először, külföldi trendek megfigyelése közben. Akkor kezdtem el érezni vágyat arra, hogy magam is megalkossam ezeket a csodákat.

 

Elsőnek a helyi kisboltban próbáltam beszerezni az alapanyagokat, de az egyre nagyobb igény és választék szinten tartása miatt – ma már az interneten rendelek. Kezdetben a családomnak és barátaimnak készítettem, megtanulva a különféle technikák és anyagok használatát. A munkáimnak hamar híre ment a városomban, így azóta több száz egyedi zsinór ékszer került ki a kezeimből. Vannak visszajáró vendégeim, akik szeretik az outfit-jüket a hozzá illő ékszerekkel feldobni. Alkotói munkámban legfőképpen ők inspirálnak, ennek megfelelően repertoáromat folyamatosan bővítem. A zsinór alapanyag mellett most már megjelentek nálam az ásványok is. Ebben a rohanó világban az ékszerkészítés jelenti számomra az igazi kikapcsolódást.

 

Fő állásom mellett leginkább hétvégenként alkotok, de távlati célom, hogy egyszer csak és kizárólag ezzel foglalkozhassak. Ennek érdekében egyre több fórumon, vásáron veszek részt, hogy a környező településeken is megismerhessék a kézműves termékeimet. Ezekre a helyekre anyukám és a párom szokott elkísérni. Jelenleg a saját honlapom létrehozásán munkálkodok, hogy országosan is megismerhessenek. Természetesen, mint az élet bármely területén itt sem megy minden zökkenőmentesen, van, hogy nem érkezik meg időben egy alapanyag stb., de a családom támogat mindenben és folyamatosan motiválnak, hogy ne adjam fel egy-egy nehézségnél. Nagy büszkeségem, hogy 2016-ban felkeresett egy könyvkiadó azzal a szándékkal, hogy szeretnének velem készíteni egy DIY zsinór ékszeres könyvet.

 

A legjobban azt szeretem, hogy egyedi, minőségi és egy kis „Kitti stílussal” kevert ékszereket alkothatok. Úgy gondolom, és ma már biztosan tudom, hogy ez az én utam.

 

1/9

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA