Bemutatkozik (HerbArting)

2017/11/23

2016-ban hoztam létre a HerbArting márkát, ekkor a kislányom másfél éves volt. Már hosszú évek képeztem magam és álmodoztam kozmetikumkészítésről, de a végső lökést a kislányom, Kató születése adta, mivel már a kórházban jelezték, hogy nagyon problémás a bőre, számíthatunk atópiára és mindenféle egyéb problémára, így csak hipoallergén bőrkezelés javasolt. Az ő nagyon érzékeny bőrére kezdtem el kifejleszteni a termékeimet. A termékfejlesztésben remek támpontot adnak nekem a nála megjelent problémák, de szerencsére mind nekem, mind a férjemnek elég érzékeny bőrünk van, így könnyű a dolgom.

 

Másfél évnyi előkészítő munka előzte meg az elindulásomat. Rögtön a legelején megtaláltam a tökéletes nevet: HerbArt. Amikor a cégalapítás, honlap lefoglalása ideje eljött, meglepődve tapasztaltam, hogy a vágyott nevet egy honlapneveket árusító cég időközben lefoglalta, majd felkínálta nekem megvételre 20 ezer dollárért. Ezt akkor nagyon tragikusan éltem meg, de nagy szerencsém volt, mert így egy sokkal jobb nevet találtunk ki, amiben a rám annyira jellemző cselekvés is benne van.

 

A termékeken egyedül dolgozom, de rengeteg segítségem van a munka többi részében. Egyik fő segítségem a grafikusom, Rózsahegyi-Mayer Gabi, akivel nagyon egymásra találtunk és így igazán engem kifejező, egyedi grafikák szerepelnek a termékeimen, amiket a vevők is nagyon szeretnek .

Ha egy ötlet megfog, akkor hosszasan motoszkál a fejemben, miközben jönnek hozzá az impulzusok, illetve elkezdek sokat kutatni az adott témával kapcsolatosan, így folyamatosan képezve is magamat. Ha már konkretizálódik, összerakok egy alapreceptet, amit elkészítek és elkezdődik a tesztelés folyamata. Először mindig magamon tesztelek. Ha nekem tetszik az adott kozmetikum, odaadom többeknek az adott terméket (5-10 embernek), attól függően, hogy mi is az, majd kérem a visszajelzéseket és ezeknek megfelelően tökéletesítem a dolgot tovább. Ha megvan a célnak megfelelő, tökéletes verzió, akkor kitalálom a csomagolását és megkezdődik a grafika megalkotása, párhuzamosan a termék engedélyezési eljárásával. Ha minden összeállt elindul a sorozatgyártás.

 

Nagy álmom, hogy a termékek alapanyagául szolgáló bio gyógynövényeket is én termesszem és dolgozzam fel, sőt szeretnék létrehozni egy olyan kis központot, ahol a családok együtt kapcsolódhatnak ki, miközben növények között vannak, alkotnak és mondjuk képzik magukat a gyógynövények vagy a természetes babaápolás terén.

1/7

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA