Bemutatkozik (Kala&Me Design)

2018/01/30

A Kala&Me Design Babaposzter létrejötte közvetve harmadik babám érkezésének köszönhető.

 

Nem tudtam pontosan mit akarok, de azt tudtam, hogy otthonról szeretnék majd dolgozni. Beiratkoztam egy webdizájner tanfolyamra, amelynek keretében volt egy olyan feladat, hogy posztert kellett készíteni. Vincém még pici volt, így adta magát a téma: babaposztert készítettem az ő születési adataival és megosztottam a közösségi oldalamon. Akkora sikert aratott, hogy befejeztem ugyan a tanfolyamot, de nem tudtam belemélyülni a weboldal készítésbe, mert innentől minden szabadidőmben posztert készítettem az ismerőseimnek, aztán az ő ismerőseiknek és végül már ismeretleneknek is. Először csak babaposztert, aztán szülinapi posztert egy éves szülinapra fotózáshoz – ez lett a fő profil, aztán évforulós posztert, köszönő posztert, felnőtt szülinapi posztert, szögletes posztert, kerek posztert…

 

Így született meg a poszteres vállalkozás, amely a nevének egy részét rólam kapta (Kala az én becenevem), az &Me pedig arra céloz, hogy ez a mi közös alkotásunk. Kala elkészíti, amit Én megálmodtam…  Ki készítette a posztereteket? Kala&Me 

 

 

Egyedül dolgozom, a tervezést nem is engedném ki a kezemből. Amikor átküldöm az anyukáknak a tervezetet, szerintem pont olyan izgalommal várom a választ, mint ők a posztert. És az esetek 90 százalékában azt olvasom, ami a szívemnek a legkedvesebb: wow, ez pont olyan lett, amilyent elképzeltem!Természetesen előfordul olyan is, hogy az első verzió nem az igazi. Ilyenkor addig alakítom, amíg a megrendelő számára tökéletes nem lesz. Nem engedem, hogy bárki is „nemszeretem” poszterrel távozzon tőlem. Hősiesen és türelemmel állom, ha sokat kell variálni, mert azt hiszem, ez az én karmám. Korábban marketingesként dolgoztam és szerintem időnként az őrületbe kergettem a grafikusokat. Kölcsön kenyér visszajár.

 

Szóval a posztereken egyedül dolgozom, de az egyéb folyamatokban sokat segít a családom: a férjem és apukám nyomdába és keretezőhöz rohangálnak, anyukám a csomagolásba segít be, ha ideje engedi. A gyerekek logisztikájából  pedig mindannyian kiveszik a részüket rendesen. Hálás vagyok nagyon, hogy vannak ők nekem, mert otthonról dolgozni nagyon jól hangzik, de azért nem fenékig tejfel.  Főleg akkor, ha az ember hobbija a munkája. Sokszor annyira bele tudok feledkezni, hogy nehezemre esik félbehagyni. Tényleg mint egy kisgyerek, akit az elmélyült játékból zökkentenek ki.

 

Nem vagyok képzett grafikus, nem is követek semmiféle grafikai szabályokat, csak az intuícióm vezérel. Az értékeléseket olvasva az oldaloman jól is van ez így. Imádom a babákat és imádom, hogy ennyi születésnek, szülinapnak lehetek egy picit részese a poszterek által.

 

1/9

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA