Bemutatkozik (Joyflower Design)

Neibauer Krisztina vagyok, multimédia fejlesztő, kiadványszerkesztő és webdesigner, 3 éve pedig a Joyflower Design "Varázsló"-ja. Eredeti szakmám ugyan vegyésztechnikus, de most már biztos, hogy pályát tévesztettem. Közel 20 éve tart a szerelem a számítógépes grafikával. Eleinte a főállásom mellett bontogattam szárnyaimat titkon remélve, hogy majd egy szép napon saját grafikai stúdióm lesz - aztán egy szééép napon úgy is lett. Na de azért persze nem volt ennyire egyszerű a dolog. A családom, a szeretteim támogatása nélkül ez az álom nem valósult volna meg.

Megszemélyesített ajándékokat (poszter, body, póló, naptár, határidőnapló), lakástextileket (takaró, párna, függöny, bútorszövet) valamint táskákat, tornazsákokat, falmatricákat és faliképeket készítek az "aprajának" és a "nagyjának". Segítek emlékezetessé tenni egy szülinapot, évfordulót vagy búcsúztatót. Ígérem az ajándékozó jobban fog izgulni, amikor átadja az ajándékot, mint aki kapja.

 

Legnépszerűbbek a szülinapi posztereim, melyek megörökítik az első (aztán a többi) nagy mérföldkő eseményeit, eredményeit és a szülinapi fotózás után vidám színekben ott díszelegnek a gyerekszoba falán örök emlékként. Aki szokott barkácsolni, kézmüveskedni, az pontosan tudja milyen örömmel tölti el az embert az alkotás. Teremteni, létrehozni valamit a magunk és mások örömére. Minden alkotásban kicsit benne vagyok én is, minden posztert a saját gyermekemnek tekintek és amikor elkészül hihetetlenül jó érzés tölt el, öröm rájuk nézni. Én már a tervezés alatt azon izgulok, milyen lesz a reakció, hogy fog tetszeni amit készítek. Többnyire feleslegesen, mert az első verzióra azt írják: tökéletes, nem kell változtatni rajta semmit. Minden szeretetem benne van az alkotásaimban és ezt a megrendelők is megérzik. Jönnek a kedves visszajelzések és én  tudom, hogy jó helyen vagyok.

 

Kínálatom folyamatosan bővül,  állandóan kattog az agyam az új dolgokon.

 

"Nincs annál nagyobb öröm, mint örömet szerezni másoknak.

 

Ki egy szál virággal - ki a “Joyflower Design”-nal"

 

1/8

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA