Bemutatkozik (Hesters’s Life)

A Hesters’s Life termékeket gyártó vállalkozás az alapítók szülővárosában, Veszprémben indult 2016-ban. „Célkitűzésünk volt, hogy egy őszinte kommunikációval bíró, valódi igényeket kielégítő terméket gyártsunk. Pont olyat, mint amilyet mi magunk is kerestünk a boltok polcain.

 

Kreatív, izgalmas, új megjelenés és értékes belső tartalom. Jelmondatunk, miszerint; Büszkén és bátran mutatjuk meg összetétellistánkat, jól tükrözi a hozzáállásunkat és elképzeléseinket az egészséges életmódot támogató élelmiszerek kapcsán.” – mesélt a kezdetekről Porkoláb Eszter tulajdonos, dietetikus

 

A Hester’s Life termékek kompromisszumok nélkül teszik egyszerűbbé az egészséges és tudatos táplálkozást. A termékek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot, glutént, tejet és szóját sem. Így azok is  fogyaszthatják, akik ételintoleranciával vagy allergiával élnek, esetleg egyszerűen jobban érzik magukat ezen összetevők fogyasztása nélkül. „A dietetikus alkotta receptúrák és termékfejlesztésünk a garancia arra, hogy egy mentes granola vagy müzli is bírhat akkor élvezeti értékkel, mint a nem mentes reggelizőpelyhek.” - tette hozzá a tulajdonos.

 

 

1/10

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA