Bemutatkozik (Herbsgarden)

Kozmetikusként kezdtem másfél évtizede, akkor a natúrkozmetika fogalma még gyerekcipőben járt. Azóta sokat változott a világ, mégis a mai napig sokan nincsenek tisztában azzal, mit is kennek magukra vagy a vendégeikre. A téma engem egy cseh kozmetikummárka kommunikációjának magyarra fordítása közben kezdett érdekelni, ami tele volt kőolajjal és szintetikummal. Ekkor kezdtem jobban belemélyedni a témába, különböző képzésekre jártam, mellette autodidakta módon szakirodalmakat olvastam és így egyre nagyobb rálátásom lett az a különböző összetevőkre. Végül magam kezdtem keverni növényi olajokból krémeket, a hatás pedig felülmúlta elvárásaimat.

 

Ma már elmondhatom, hogy gyakorlatomnak, tanulmányaimnak (aromaterápia, laboráns, toxikológia, illatszerkesztés) köszönhetően képes vagyok a bőr szempontjából legmegfelelőbb kombinációban összerakni a termékeket. Minden Herbsgarden termék piacra lépése előtt komoly kutatómunka és tesztelés folyik, egy átlagember nem is gondolná, hogy egy új termék kifejlesztése és engedélyeztetése mennyire összetett és hosszú folyamat.

 

Minden termékünk alapja a bio, finomítatlan növényi olaj és a virágvíz, ami tulajdonképpen az illóolajgyártás „mellékterméke”, de a benne lévő vízoldékony hatóanyag a késztermék hatását sokszorosan felerősíti. Ehhez jönnek gyógynövénykivonatok és különböző kombinációban, potencírozó hatású vitaminok, innovatív hatóanyagok és bevizsgált kemotípusú illóolajak. Egyik legkomplexebb termékünk, a gyógynövényes szérum például majd 20 gyógynövény hatását egyesíti. Ebből következően a munkám egyik legnehezebb része a minőségi, bio alapanyagok felkutatása és a nemzetközi hatóanyag innovációk lekövetése.

 

Elsődleges célom termékeimmel az egészséges bőrfelszín helyreállítása, a mélyebb rétegek táplálásával a bőr természetes megújulásának elősegítése és a ráncosodás folyamatának késleltetése.

 

1/9

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA