Bemutatkozik (Herbow)

A Herbow márkanév a herbal organic world rövidítéséből származik, ezzel is kifejezve a cég filozófiáját.

 

  • Természetességre törekvés: a Herbow már egészen a kezdetektől előnyben részesítette a növényi és ásványi bázisú alapanyagok használatát

  • Egyedi, könnyen megjegyezhető, európai védjegyoltalom alatt álló márkanév

  • Utalás a növényi összetevőkre: Herbow = herbal organic world

 

A termékfejlesztés családi és személyes tapasztalatok alapján indult 2012-ben. A társaság egyik alapítója kislányának érzékeny bőre miatt a gyermekorvos javaslatára kezdett el mosódióval mosni. A rendszeres használat során a bőrkiütések lassan elhalványultak és néhány héten belül eltűntek. E pozitív tapasztalatok jelentették a kutatások és az innováció alapját. A közel 3 évig tartó fejlesztést és több mint 4500 kg ruha próbamosását követően született meg a mosódió alapú környezetbarát termékek széles választéka.

A legelső termék a Herbow mosódiós labda, a mai napig a márka végjegye, 100 %-ban vegyszermentes organikus mosószer. Forradalmasítja a mosódióval való mosást, megteremti annak kényelmes, praktikus és illatos módját.1 db mosódiós labda 5 mosásra elegendő. A Herbow folyékony mosószerek kíméletes eljárással kinyert mosódió-extraktummal és bioenzimekkel készültek, melyek kimagasló mosóhatást érnek el növényi összetevőkkel, szövetkárosodás nélkül. Színes, fehér és fekete ruhákhoz ajánljuk. A mosást kiegészítő termékeink, például a Mosógép méregtelenítő, amely nemcsak a vízkövet oldja le, mint a legtöbb mosógéptisztító, de a mosódió baktérium- és gombaölő tulajdonságának köszönhetően fertőtlenítő hatással is bír, amit mások agresszív vegyszerekkel érnek el.

 

Foltkezelők fehér és színes ruhákhoz egyediségét a bőr- és környezetkímélő összetétel és a aktív oxigénes koncentrált hatóanyag tartalom adja, mely nagyobb mennyiségben adagolva sem károsítja a textíliát. A Herbow mosóparfümök olyan növényi alapú öblítő szuperkoncentrátumok (5 illatvariánsban), melyek nemcsak illatosítanak, mint általában a mosóparfümök, hanem növényi eredetű textil kondicionáló, lágyító alapanyagot tartalmaznak, melyek a vegyi öblítőkben használt szintetikus kationos tenzidek környezetbarát és egészséges alternatívái. Legújabb termékfejlesztéseink a Folyékony mosogatószerek, melyek mosódió és narancsterpén tartalmuknak köszönhetően kiváló zsírtalanító tulajdonsággal rendelkeznek és hatékonyan távolítják el az ételmaradványokat és egyéb szennyeződéseket. Nehéz megmondani, hogy mi a legnépszerűbb termlkünk, de talán a mosóparfümök azok amelyek azonnal „beszippantják” a vásárlóinkat.

 

Hosszútávon gondolkodunk és szeretnék mind a hazai, mint a nemzetközi piacon elismert, stabil márkává válni. A Herbow termékek használatával inspirálni szeretnénk az embereket, hogy éljenek egészségesebben, éljenek a természettel összhangban, használjanak minél több élő anyagot a környezetükben, hiszen így őrizhetjük meg maguk és családjuk egészségét.

 

1/8

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA