Bemutatkozik (Hello Rosie Home Decor)

2017/07/24

Az előző Femini Box kiadványban megismerhettetek minket és a hátterünket kicsit jobban, ezért most nem magunkról szeretnénk beszélni, sokkal inkább az új termékcsaládunkról, meg azokról az izgalmas pillanatokról, amikor megszületett az új baba- és anyukabarát irányvonalunk.

 

Sokan szeretnék egyedi bútorokkal körülvenni magukat az otthonukban. Ennek köszönhetően óriási trenddé nőtte ki magát általában a DIY, ezen belül is az IKEA bútorok „hack-elése”. Azonban ahhoz, hogy egy „átlagos” bútorból saját kezűleg egyedi darab készüljön, nagy adag kreativitásra, motivációra, alkotóvágyra van szükség. Jaj, majdnem kimaradt a legfontosabb: elég sok időre is!

 

A DIY mamik mellett azokat az Anyukákat is szeretnénk megszólítani az új termékeinkkel, akiknek a felsoroltakból valamelyik hiányzik. Olyan megoldáson gondolkoztunk, ami egyszerűbb, tisztább, gyorsabb és elronthatatlan!

 

Így született meg az IKEA bútormatrica termékcsalád ötlete.

 

Bár a lakásdekoráció darabok beszerzésénél elsősorban a grafika és a design a választás elsődleges szempontja, a Hello Rosie-nál legalább ilyen fontos az anyaghasználat. Nagy magabiztosságot ad a tervezésnél, hogy egy fantasztikus minőségű német alapanyagra dolgozhatunk, és olyan terméket kapnak tőlünk a vevőink, ami környezetbarát nyomtatással készül, buborékmentesen felrakható, és leszedhető később, ha másra cserélnénk a design-t.

 

Bababarát bútormatricáink oldószer- és szagmentesek, bátran tapizhatják a legkisebbek is.

Az anyukákra is gondoltunk könnyedén applikálható bútormatricáinkkal, mert játszi könnyedséggel felragaszthatóak és könnyen tisztíthatóak.

 

Arra is lehetőséget adunk a vásárlóinknak, hogy maguk tervezzék meg a bútorukat! Megfelelő méretű fotó alapján igazán egyedi bútormatricák születnek nálunk, hogy aztán vásárlóink az otthonukban láthassák viszont bútoraikon legkedvesebb pillanataikat.

 

 

1/9

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA