Bemutatkozik (HERBioticum)

2019/03/27

Márkánk célkitűzése, hogy utat mutassunk az emberek számára – méghozzá visszafelé: a kemikáliák ipari világából a modern kor előtti időkhöz, amikor az emberiség sokkal inkább egységben élt a természettel, mint napjainkban.

 

A HERBioticum nevében is jelzi az egyre népszerűbb felfogást: gyógyszerekkel való tüneti kezelés és kemikáliák helyett sok esetben a megelőzésre érdemes helyeznünk a hangsúlyt, a szervezetünk természetes megújításában és folyamatos karbantartásában pedig a növényi drogok jelentenek hathatós segítséget. Szortimentünkben elsősorban funkcionális, gyógynövényes krémekkel rendelkezünk. Terveink között szerepel, hogy a szépségápolás felé nyissunk.

 

Összetételben továbbra is az egyediséget keresve, illetve koncepcióban valami kis pluszt nyújtva a felhasználóknak, a magas színvonalú szakmai munka és a természetes növényi kivonatok bevonásával, felhasználásával. A Shevarázs fantázianevű, sheavaj és kakaóvaj egyedi kombinációjával megalkotott, intenzíven tápláló testápoló az első lépés ebbe az irányba.

 

Emellett egy másik nagyon fontos területen is kiaknázzuk a természet egészségmegőrző erejét: kivételes minőségű, tiszta és természetes forrásból származó étrend-kiegészítőket fejlesztünk. Készítményeink svájci receptúra alapján készülnek, a natúr tisztaság jegyében. Nem tartalmaznak mesterséges szín- és illatanyagot, állati eredetű összetevőket, valamint parabén-, SLS-, és kőolajszármazék-mentesek.

 

Egyediségünk, hogy a fő növényi hatóanyag mellett, a HERBioticum termékek további 6 növény kivonatával is gazdagabbak. Ezen kivonatok passzolnak egymáshoz, szinergens módon egymás hatását erősítik. Az egyik legnépszerűbb termékünk a beszédes nevű Mesterbalzsam, amely nem kevesebb, mint 56 aktív hatóanyagot tartalmaz. A HERBioticum a legjobb példa arra, hogy a természet erejével semmi sem veheti fel a versenyt.

 

1/11

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA