Bemutatkozik (Gourmet & Delicious Manufaktúra)

 

A Gourmet & Delicious Manufaktúra 2016. őszén indult azzal a céllal még, hogy a többlet zöldséget és gyümölcsöt feldolgozva egy prémium termékkínálatot hozzunk létre, emly mentes az adalékanyagoktól, tartósítószerektől, ízfokozóktól és lehetőség szerint 100%-ban vegyszermentes alapanyagokból készüljön. Az első igazán nagy bemutatkozása márkántnak a 2017-es OMÉK volt, ahol a nagy sikeren felbuzdulva mára már Manufaktúránk közel 40 féle terméket állít elő, melyek egy része hazai és nemzetközi versenyeken Arany és Ezüstérmesek lettek.

 

Mindketten agrármérnökök, kertészmérnökök vagyunk, emellett tanultuk ki az élelmiszeripar rejtelmeit. Kifinomult termékpalettánkon minden megtalálható, ami a leghétköznapibb konyháktól a gourmet élvezetekre vágyókig mindenkinek kedvére van. Eleinte zöldségszószokkal és tésztával foglalkoztunk, majd szépen sorban jöttek be az újabb termékek, ahogy a vevőink kérték. Így lett a csemege és gyengébben csípős szószok mellé a szupererősek is, illetve az univerzálisan használható gyümölcsös chutneyk. Ahogy cseperedtek a gyümölcsfák, elkezdtünk lekvárokat készíteni, melyeket szinte rögtön termékversenyekre is neveztük. Így lett mára több termékünk is díjazott nemzetközi vizeken.

 

TERMÉKDÍJAK:

II. Nemzeti Lekvárverseny

  • EZÜST ÉREM ​- DIÓLEKVÁR

V. Nemzetközi Bor- és Lekvárverseny

  • ARANY ÉREM - RUMOS DIÓLEKVÁR

  • ARANY ÉREM - RINGLÓ SZILVA LEKVÁR

V. Nemzetközi Bor- és Lekvárverseny

  • EZÜST ÉREM - MEGGY-CSERESZNYE LEKVÁR 

  • EZÜST ÉREM - FAEPER LEKVÁR

  • EZÜST ÉREM - BODZILLA BODZAVIRÁG DZSEM VIRÁGPORRAL

V. Nemzetközi Bor- és Lekvárverseny

  • OKLEVÉL - HELLY BERRY CHILILEKVÁR

  • OKLEVÉL - SZATMÁRI JELLEGŰ SZILVALEKVÁR

 

Jelenleg 37 fajta paprikával, 8 fajta paradicsommal, közel 15 fajta mentával, 5 fajta kakukkfűvel és rengeteg fűszernövény fajtával dolgozunk gazdaságunkban, hogy minden termékünkbe a legtökéletesebb ízvilág kerülhessen - ízfokozók nélkül. Mottónk: Számunkra a természet sokszínűsége az ízfokozó! Mi ízélményt adunk!

 

Nagyon fontos számunkra a környezetvédelem is, így gazdaságunkban minden visszaforgatunk a komposztálástól kezdve a legapróbb „hulladékig“. Díszcsomagolásaink is ökopapírból készülnek, természetes festékkel színezve. A kiürült üvegeket is visszavesszük vevőinktől, hogy minél kevesebb ökológiai lábnyomot hagyjunk magunk után. 

 

Manufaktúránkról elnevezett online gasztromagazinunk nemzetközi viszonylatban a 2. előkelő helyet foglalja el a gasztromagazinok sorában.

 

Bízunk abban, hogy Manufaktránk 10 év múlva egy olyan piacvezető márkává fogja kinőni magát, ahol a minőség, a természetes összetevők és ízélmény marad a legfontosabb, ahogy most is.

 

1/9

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA