Bemutatkozik (Fanna Műhelye)

Sziasztok, Fanni vagyok, 30 éves, 2 gyerekes családanya, a Fanna Műhelye tulajdonosa. A kreativitás mindig is része volt az életemnek. Gyerekként is szerettem alkotni, bár akkor még a fazekasság és gyöngyök világával próbáltam ismerkedni,- gyöngyök kapcsán leginkább a gyöngyállatok, és az ékszerek érdekeltek, azon belül is a gyöngyhurkák készítése és a gyöngyszövés. Eredetileg kozmetikusnak tanultam, de nem igazán dolgoztam a szakmámban. Sokáig családi vállalkozáson belül felnőttképzés szervezésével, és ezen szakág vezetésével foglalkoztam, mellette pedig 2014-ben megalapítottam Fanna Műhelyét.

 

Az alapításra egy banális véletlen folytán került sor. Ugyanis a családom minden évben karácsonyra kapott valami saját kezűleg készült apróságot is az ajándékok mellé. Abban az évben fedeztem fel a FIMO-t, ennek kapcsán pedig számtalan ötletem támad. Az első pár evőeszköz és bögre elkészítése után kitaláltam, hogy keresek vele némi zsebpénzt, mert a családi költségvetésből a férjemnek nehezen tudtam volna elsikkasztani a kiszemelt ajándékra szánt összeget, így egy közösségi adok-veszek csoportban meghirdettem a bögréimet.

 

Ez olyannyira jól sikerült, hogy kedvet kaptam kicsit komolyabban foglalkozni a gyurmázással. A férjem teljes mellszélességgel támogat a vállalkozásomban, és mivel már volt a családban vállalkozás, így nem volt idegen a gondolat számomra sem. Jelenleg egyedül teljesítem minden rendeléseket, bár a jövőben sem valószínű, hogy csapat szintűre szeretném kiterjeszteni ezt.

 

Évről évre formálódott a stílusom, a gyakorlatom, és így összehasonlítva a 2014-es és a mai munkáimat, óriási fejlődést, és különbséget könyvelhetek el. Azóta bővült a palettám. A bögrék és evőeszközök mellett képkereteket, csatos üvegeket, horgolótűket, születési emlékeket, és szezonális termékeket is készítek ( pl. karácsonykor egyedi karácsonyfadíszeket). Imádom, hogy ennyi lehetőség van ebben a technikában, rengeteg ötletet próbálok meríteni az internet világából, de a megrendelések 90%-a a megrendelő egyedi elképzelése alapján készül. Szeretek új ötleteket, praktikákat elsajátítani. Célom, hogy az emberek ismerjék a Fanna Műhelye márkanevet.

 

1/8

 

.

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA