Bemutatkozik (ELLE)

Az Elle havonta megjelenő női magazin, amelyben a divat a stílusról, a szépség a harmóniáról szól, és a legnépszerűbb szerzők gondoskodnak arról, hogy minden olvasnivaló irodalmi élményt nyújtson. Az Elle arra ösztönzi a nőket, hogy mindig többre és még többre vágyjanak.

 

Az Elle mindig naprakész, tudja, mi zajlik a világban, nyitott az új gondolatokra, és nem fél megkérdőjelezni a hagyományokat. Modern femnista, aki hisz abban, hogy a nőknek lehetőséget kell biztosítani arra, hogy ők választhassák meg, milyen életet szeretnének élni.

 

Az Elle mindig más nézőpontból mutatja be az eseményeket, és mindig mások előtt jár. Nem félünk a mély mondanivalótól, nem egyszerűsítünk túlzottan, a nyilvánvalót és a középszerűséget kerüljük. A célunk, hogy mások előtt járva hónapról hónapra megmutassuk, „lehet máshogy is” élni, gondolkodni, nőnek lenni. Mindezt inspiráló, releváns, személyes hangnemben.

 

Mindemellett tagadhatatlan az Elle francia öröksége. Azaz az Elle mer tetszeni, és nem tagadja meg a szexepilt. Arra ösztönzi a nőket, hogy felfedezzék és ünnepeljék egyéni stílusukat az élet minden területén. Szabadságra és merészségre buzdít – legyen szó akár a divatról, akár arról, hogy megkérdőjelezzük a társadalmi szerepeket.
De nemcsak arra törekszünk, hogy kikapcsolódást nyújtsunk, hanem arra is, hogy valódi hatással legyünk a nők életére: az Elle volt az első a hazai magazinpiacon extra size, kerekes székes és smink nélküli modellel a címlapján.

 

1/10

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA