Bemutatkozik (DENELYS)

A világ egyik legszebb, legelegánsabb városában születtem, Párizsban. Már kislány koromban imádtam barangolni a város parfümériáiban, ahol végig szagoltam a legújabb parfümöket, magamra kentem a legexkluzívabb kencéket, és ott el is költöttem az összes zsebpénzemet. Így utólag mondhatom, hogy minden akkor kezdődött.

 

Magyarországra költözve később hobbiból megtanultam természetes kozmetikumokat készíteni és beszippantott az illóolajok csodás világa is. Lelkesen készítettem különböző kozmetikumokat, a családom és barátok nagy örömére. Sokszor órákon keresztül, az éjszakába nyúlóan tanulmányoztam a különböző növényi olajok, hatóanyagok és illóolajok hatásait a bőrre.

 

10 év jogi karrier után, de leginkább a kislányom születését követően, valami újra, autentikusabbra, ember- és természetközelibb dologra vágytam. A gyermekkori emlékek, életem új szakasza anyaként és a kozmetikumok iránti szerelem inspirált arra, hogy megalkossam saját kozmetikum márkámat, amelyet egyértelműen Franciaország, és a könnyed, sikkes, természetes francia női szépség ihletett. Kínálatunkban saját készítésű prémium natúrkozmetikumok, BIO illóolajok és aromadiffúzorok kaphatóak, valamint egy francia sikertermék a narancsbőr otthoni, kényelmes kezelésére, a Cellu-cup. Nem volt könnyű belevágni, de a férjem határtalan támogatása és a vásárlóim pozitív visszajelzései mindennap megerősítenek abban, hogy ez az én Utam.

 

Minden egyes termék megálmodásakor a „Slow Cosmétique” mozgalom alappilléreit tartom szem előtt: tudatos szépségápolás, felesleges, inaktív összetevők és kemikáliák nélküli receptúrák, prémium minőségű természetes BIO alapanyagok, fenntarthatóság. Termékeim ötvözik a francia eleganciát a hidegen sajtolt BIO növényi olajok ápoló erejével és a tiszta illóolajok természetes illatával és hatásával.

A natúrkozmetikumokról sokan a „gyógynövényes illatra” asszociálnak. Számomra egy kozmetikum illata legalább annyira fontos, mint az összetétele, az állaga, az érzete a bőrön, ezért az illatok létrehozásában egy parfümőrrel dolgozom együtt. Márkám mindazt képviseli, amit szeretek, és amiben hiszek: elegancia, kifogástalan minőség, öntisztelet, tudatosság, természet iránti alázat és harmónia megteremtése.

 

DENELYS. Természetes. Tiszta. Gyönyörű.

 

1/10

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA