Bemutatkozik CreaMomBag

CreaMomBag táskák tervezője, Schetter Helga vagyok. Szeretem, ha egy táska praktikus, jól kihasználható és mindezek mellett szép. Anyaként és nőként tudom, hogy mennyi bonyodalmat okoz pl. egy rossz kialakítású pelenkázótáska, pénztárca vagy neszesszer. Mindezek inspiráltak arra, hogy használható táskákat tervezzek, melyeket ebben az évben már meg is tudtam mutatni a nagy nyilvánosság előtt.

 

Szeretem a rendet, a szép, egyszerű dolgokat, és hiszek abban, hogy ma is alkothatunk hosszú éveken, vagy akár egy életen át használható tárgyakat.

 

Ezért az én táskáim, termékeim minőségi bőrből és strapabíró anyagokból készülnek, olyanokból, amelyek már a színükkel, mintájukkal megfognak. Ezek az anyagok arra születtek, hogy táska legyen belőlük, akár örök darab. Fontosnak tartom, hogy lehetőleg különleges, ráadásul magyar anyagokat vonjak be a munkába.

 

Minden táska valódi bőrből készült. Igazán felemelő érzés, mikor kezembe veszem őket, és megérint a bőr illata. A belső anyaga vízlepergető és könnyen takarítható textilből készülnek, gondolva a kiömlő kulacsra és a kekszmaradványokra. Jelenleg három típusú táska található nálam. Egy pelenkázó táska, egy hozzá kapcsolódó nagy Mom táska és egy női „business” táska. A pelenkázó táska (is) minden helyzetben helyt áll. Nyugodt szívvel hordható játszótérre, de akár egy esküvőn is megjelenhetünk vele.

 

A nagy Mom táska akkora nagy, hogy a pelenkázó táska is könnyedén belefér. Ennek a táskának a lekicsinyített változata a Dotty kollekció. Hasonló belső elosztással rendelkezik, de optimalizálva lett egy átlagos laptop méretére. Mindhárom táskára jellemző a sok-sok zseb, kulcstartó és a funkciójának megfelelő plussz belső kiegészítők.

 

Gondolva a maradék anyagokra is, ezért alkalmakra szívesen készítek különleges bőr karkötőket. Természetesen ehhez is magyar fém termékeket választok.

 

A letisztult, egyszerű formáknak köszönhetően ezek a táskák nem tipikus mom bagek vagy business bagek. A kiegészítők nem tucattermékek, így ezeket bárhol, bármilyen helyzetben büszkén veheted elő vagy viselheted. Szívet melengető érzés egy hosszú munkanap fáradt pillanataiban ránézni a táskádra, kiegészítődre, mert biztosan tudod, hogy különleges, akárcsak Te magad.

 

1/9

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA