BEMUTATKOZIK (CUKORKA)

Lángné Dávid Barbara vagyok, a Cukorka ékszerek készítője. Gyerekkorom óta része az életemnek az alkotás, kreatívkodás. Általános iskolásként kézműves szakkörökön illetve nyaranta táborokban vettem részt. Kedvenceim  közé tartozott a rajzolás, festés, gyöngyfűzés. A mai  napig nagyon szeretem saját készítésű ajándékkal meglepni szeretteimet; lakásdekorációval díszíteni otthonomat. Egyrészt az egyedi  alkotásoknál -  melyek csupa szeretettel és boldogsággal vannak megtöltve- nincs szebb ajándék.  Másrészt pedig  az alkotás teljesen  kikapcsol,energiával tölt fel,  csak arra az adott termékre koncentrálok, kizárva a külvilágot és  - megrendeléstől függően- szabadjára engedve kreativitásomat.

 

Az évek során az élet más irányba sodort; közgazdász végzettséggel pénzügyi területen helyezkedtem el.  Közép- és főiskolás éveim alatt a saját készítésű alkotások kicsit háttérbe szorultak,viszont  4 évvel ezelőtt az esküvőnk szervezésekor ismét lényeges szerepet töltött be, majd folytatva  a babaszoba dekoráció megtervezésével és létrehozásával.

 

A  kislányom születése után pár hónappal, a karácsonyi ünnepekre készülődve saját készítésű ajándékgyártásba kezdtem - a baba alvásidejét kihasználva születtek meg a különböző alkotások. Majd ismerős körben is egyre jobban nőtt a kereslet a különböző lakásdekorációkra. Nagyon szerettem őket készíteni viszont úgy éreztem kell még valami, nincs meg benne valahogy a saját stílusom, egyediségem. Időközben egy véletlen folytán találtam rá a süthető gyurmára, kíváncsivá tett mit is lehet belőle kihozni, miután beszereztem, elkezdtem vele kísérletezni, elsőként egy kulcstartó majd karkötő és nyaklánc lett a végeredmény; úgy éreztem ez az igazán nekem való illetve a pozitív visszajelzések is motiváltak. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a családom is 100%-ban támogatott és bíztatott. Az ékszereket én magam készítem, az ötleteléstől elindulva a megvalósításig. Van, hogy konkrét tervek állnak össze a fejemben, de van olyan is, hogy a környezetemben egy adott színösszeállítás - legyen az ruha vagy használati tárgy – megihlet.

 

Mi inspirál és honnan is jött a Cukorka név ?

 

Egyrészt a lakóhelyem nagy hatással van rám, a Velencei-tó és környékének a varázsa.  A családommal nagyon szeretünk utazni, kirándulni és az ott szerzett pozitív élmények felfrissítenek, ötleteket adnak egy új termék megvalósításához.

 

A kislányom beceneve a  Cukorka, a pihe puha babatakarói, pöttyös, csíkos, különböző mintás, pasztell színű ruhácskái  nagyon  inspirálóak voltak számomra, így a márkanév is gyorsan megszületett.

A jövőben szeretném továbbfejleszteni, más alapanyagokkal összedolgozva még egyedibb Cukorka ékszereket készíteni.

 

1/6

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA