Bemutatkozik (BlessYou textilzsebkendők és szalvéták)

„Megőrizzük elődeink hagyományát, ugyanakkor színeinkkel és designer mintáinkkal mindig az aktuális trendhez igazodunk, hogy bármelyik vonalat képviseled, biztos megtaláld a leginkább Hozzád illőt!”

 

Kedvenc hobbim mindig is a varrás – kreatív alkotás volt. Állandóan tele volt a fejem ötletekkel, a szekrényem újabb és újabb gyönyörűséges textilekkel. Pár éve felfedeztem, hogy míg külföldön a mai napig nagy divat a textilzsebkendő, és szebbnél-szebb mintával kaphatók, a hazai boltokban gyakorlatilag csak a klasszikus, évtizedek óta forgalomban lévő zsebkendőket lehet kapni. Megdöbbentem, hogy a mai „környezettudatos” szemléletben a hazai piacról – és a mi háztartásunkból is – hogyan hiányozhat ez a termékcsalád…az álom megszületett. Pár hét mérlegelés, számolgatás és családi kupaktanács után pedig a valóság is: a BlessYou.

 

A pamut zsebkendő használata nemcsak környezetbarát és pénztárcakímélő megoldás, hanem roppant praktikus is: finom puha, így nem dörzsöli annyira az orrod, mint a papír társai, ráadásul nem is szakad el, nem lyukad ki...az se baj, ha benne felejted a zsebedben mosáskor. Designer mintáimnak köszönhetően pedig kedvenc kiegészítőd lehet, nem kell többé szégyenkezned a kopott, szakadt zsebkendők miatt!

 

Termékeim 100% kiváló minőségű pamutból, illetve lenvászonból készülnek.

Környezetbarát minimál csomagolásban kínálom, közvetlenül ajándékba is adhatók.

 

Hivatásomnak érzem, hogy minél több emberrel – újra – megszerettessem a textilzsebkendők és -szalvéták használatát.

 

Válts Te is textilre az eldobható helyett! Meglátod, nemcsak Földünk, hanem a bőröd is értékelni fogja!

 

www.blessyoutextil.hu, blessyou.textil@gmail.com

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA