Bemutatkozik (Frei Öl)

frei öl® – A színtiszta bőrápolás

 

Az idei évben már több ízben találkozhattál termékeinkkel a FeMini Box csomagjaiban. Most a karácsony előtti időszakra egy kis meglepetés csomaggal kedveskedünk Neked, hogy az ünnepi időszakra ne csak a lakás, hanem Te is és az értékes növényi olajoknak köszönhetően arcbőröd is csillogjon. Szánj időt Magadra!

 

A frei öl® márka sikertörténete 1966-ban indult, amikor is Walter Bouhon nürnbergi gyógyszerész felismerte a növényi olajok bőrre gyakorolt jótékony hatását. Ő volt az első, aki tápláló vitaminokat is adott kikevert növényi olajaihoz. Úttörő szellemmel és szeretettel alakította azt a formulát, ami észrevehetően különbözött a piac többi terméktől. A frei öl® olajak olyan összetételt tartalmaznak, ami hasonlít a bőr természetes lipideihez, ezáltal könnyen beépül a bőrbe, védőréteget képez és megtartja annak nedvességtartalmát. Mára a frei öl® Németország egyik legmagasabb minőségű bőrápoló márkája a gyógyszertárban kapható készítmények piacán.

 

Magyarországon 2017-től érhetők el a frei öl® bőrápoló olaj család termékei. Kövess minket Facebookon és Instán további termékinformációért és praktikus használati tippekért, valamint akcióinkról is itt kapsz elsőként tájékoztatást.

 

1/11

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA