Bemutatkozik (BaraDekor)

László-Medgyesi Barbara vagyok a BaraDekor megálmodója. Művészettörténészként diplomáztam, de nem a szakmámban helyezkedtem el. Azt mindig tudtam, hogy szeretek szervezni és dekorálni és egyszer majd ezzel szeretnék foglalkozni. Majd 2016-ban megszületett a mi kis csodánk, Benedek.

 

Az Ő babaváróját nővérem szervezte nekem mesés Aliz Csodaországban-szerű díszítéssel, amellyel nagyon nagy örömöt szerzett. Ezen felbuzdulva Benedek 1. születésnapjára hasonlóan gyönyörű dekorációt szerettem volna. Azonban nehezen találtam stílusos, letisztult termékeket, ezért szinte mindent magam készítettem el. Ezekből jött az elhatározás, hogy a Pici mellett egy – ízléses és nem a megszokott dekorációkat forgalmazó – webshopot tudnék üzemelteteni és 2017. októberében elindult a BaraDekor.

 

Ez egy kis családi vállalkozás, ahol a férjem, mint szoftverfejlesztő mérnök adja a háttértámogatást én pedig viszem a többit, a kreatív részt.

 

Az élet minden alkalmára találni nálunk dekorációt, legyen az babaváró, születésnap, eljegyzés, esküvő, évforduló, lánybúcsú vagy egy kerti party. Figyelünk a trendekre, ezért mindig az éppen divatos dekorok (papír pompom, rojt girland, konfetti girland) is megtalálhatóak nálunk a klasszikusok mellett (lufi, lampion stb.). Főként letisztult, stílusos és exkluzív termékeket gyártunk/forgalmazunk. Egyedi elképzelések vagy névre szóló dekorációk elkészítését is szívesen vállaljuk, ezeket én magam készítem el. Minden megrendelői igényt igyekszünk kielégíteni, nincs lehetetlen! 

 

Szívvel-lélekkel dolgozom minden megrendelésnél, mert tudom, hogy nekem milyen fontos az életünkben minden esemény és mennyire készülök ezekre. Kicsit minden megrendelést a saját ünnepemnek is érzek.

 

Szerencsésnek tartom magam, hogy boldog vagyok munka közben és örömmel végzem azt, így a megrendelőimnek a maximumot tudom adni.

1/8

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA