Bemutatkozik (BabyMandarin)

2018/01/29

Kiss-Tarsoly Petra vagyok, a márka megálmodója és létrehozója!


A márkanév majdnem egy fél évig érlelődött bennem, mire rátaláltam. Szerettem volna olyan nevet találni, amiből egyből érzik, hogy babákkal kapcsolatos, mégis kedves és jól hangzó.


Eredeti szakmámat tekintve, gazdasági agrármérnök vagyok, dolgoztam is benne évekig, egészen a kislányom megszületéséig. Akkor tudatosult bennem, hogy a régi munkarend nem családbarát, nem tudom összehozni a gyerekneveléssel.


Mindig is kreatív és alkotó személyiség voltam, szerettem új dolgokat kitalálni és megvalósítani. Anyukám gyerekkoromban sok ruhát maga varrt nekem és a húgomnak.

 

Ezeket a darabokat szerettük  a legjobban, és nagy csodálattal figyeltük, ahogyan régi Singer varrógépén alkot, hiszen kézügyességén kívül szívét-lelkét is belerakta a ruhácskákba! Idő közben sok mindent megtanított nekünk is. 

Biztosan ez is közrejátszott abban, hogy megszerettem a szabás-varrást, hobbiként sokat foglalkoztam vele itthon is. Aztán egyszer csak összeállt a kép.

 

Miért is ne foglalkozhatnék ezzel főállásban? Szeretem csinálni, szeretek babákkal foglalkozni, akkor ezt kellene összegyúrni egy egésszé. A férjem és a családom mindenben támogatott már a kezdetektől, így lelkesen bele is vágtam.


A kezdetben széles paletta ma már kezd szűkülni és egyértelművé vált szépen, hogy melyik irányba szeretném fordítani a figyelmem.


Ez nem más, mint a családi összeöltözős szettek!


Minden fazon és minden modell saját, egyedi tervezésű. Ezeket én találom ki, én tervezem meg. Sok szakújságot és divatlapot nézegetek, ezek segítenek ihletet adni, rengeteg új ötletem van.


Éppen ez is a szakma nehézsége, újra és újra előrukkolni valami újdonsággal! Viszont ez kihívás is, ami motivál a mindennapokban és a nehezebb pillanatokban.


Ahogy a gyermekem nő, mindig felfedezek egy-egy olyan ruhadarabot ami nehezen vagy egyáltalán nem szerezhető be, ilyenkor készítek egy prototípust (vagy többet). Sok anyuka barátnőm van, ők tesztelik ezeket a darabokat, tökéletesítjük és kész a remekmű! 


Ilyen például a bodypóló, hálórugi, nagy méretű bodyk, hordozáshoz és mosható pelenkához való ruhácskák.
Egy kicsit vissza kanyarodnék az összeöltözős szettekhez. Amiért még különleges a mi termékünk a piacon, hogy a fiúkra is gondolunk. Nem csak anya lánya szettjeink vannak, hanem anya fia, apa lánya és akár teljes családi szettek is. Nagy előny még, hogy ha valaki megrendel nálunk egy szettet, akkor a gyerekek által kinőtt darabjait bármikor újra rendelheti, akár egy ruhácskát is, nem kell újra az egész szettet megvennie. Van egy varrónő munkatársam, ő segít nekem a szépséges darabok megvalósításában. Természetesen csak magas minőségű anyagokkal dolgozunk, kizárólag káros anyagokra bevizsgált, minősített kelmét használunk.


Egyre nagyobb ismertségünket köszönhetjük a rengeteg ajánlásnak, amit elégedett anyukák adnak, ez pozitív visszajelzés számunkra és  lelkesít minket az egyre jobb és egyedibb ruhák készítésére!


Számomra ez nem csak vállalkozás, hanem hivatás is, bele teszem szívemet-lelkemet, hisz így láttam anno anyukámtól is, mi is lehetne jobb példa ennél?! 

 

1/10

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA