Bemutatkozik (BOOOK Kiadó)

2019/03/21

A BOOOK Kiadó 2008-as megalakulása óta törekszik igényes, tartalmas és innovatív könyvek megalkotására szakmai műhelyében. Kiadványaink többsége gasztronómiai, illetve design-fókuszú.

 

Szakácskönyveink a legjobb recepteket kínálják a hagyományos vagy reformtáplálkozást folytatók, a különleges táplálkozási igényű, egészségtudatos vagy speciális diétát követő olvasóink számára egyaránt. Vegetáriánus, vegán, glutén- vagy laktózmentes receptgyűjteményeink éppúgy nélkülözhetetlenek a mindennapokban, mint a klasszikus magyar édességeket, a gyorsan összedobható ételeket vagy épp a legizgalmasabb vadételek leírását közreadó köteteink. Könyves műhelyünknek a legnépszerűbb gasztrobloggerek épp úgy tagjai, mint a világhírű séfek.

 

Célunk, hogy olyan minőségi, kívül-belül egyedi kiadványokat alkossunk, amelyek nemcsak hasznosak, hanem a szemet is gyönyörködtetik – ennek elismeréseként több kiadványunkat, köztük a Magok a konyhában és a Hungarian Dessert Book című kötetünket is kitüntették a világ legszebb és legjobb szakácskönyveit díjazó Gourmand Awardson.

 

Design és szépirodalmi témájú könyveink ugyancsak a minőség iránti elkötelezettségünk jegyében készülnek. Kiadványaink elérhetők a könyvesboltokban vagy a www.boook.hu-n.

 

1/10

 

 

Share on Facebook
Please reload

HÍREK

Feltételek

- ÁSZF

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT

COPYRIGHT © 2019 FEMINI BOX | MINDEN JOG FENNTARTVA